medved 1 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Ahoj potřeboval bych poradit s diagnostikou nedávno jsem si koupil diagnostiku vag can pro protože auto pořád hlásilo nějakou poruchu a vždy muselo na diagnostiku tak že to bylo za ranec no a tak jsem to včera napíchnul a na motoru to hlásilo dvě závady 1: 18104(0x46B8):60 Datová sběrnice pohonného systému Nesmyslná odezva elektroniky ve sloupku řízení - Lamp OFF a 2: 16618(0x40EA):10 Regulace plnicího tlaku regulační mez překročena - Lamp OFF Neznámý stav věděl by někdo co to muže byt za závady ? Po vymazání tam naskočí pokaždý zase ta první . Jednou za čas se stane že auto během jízdy přestane táhnout ale nic nehlásí druhej den ujede třeba 10 km a zase netáhne . Netuší někdo co s tim ? autoscan_20120408_1820.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 (editace) Plnici tlak to je někde praskla nebo volna hadice k turbu. Editováno: 27. Duben 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 11. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Ale to by asi mělo dělat furt nebo ne ? Hadice od turba se měnila nedávno nekdy začátkem února tady je http://www.cc-autodily.cz/hadice-spojovaci-tlak-17 já dával originál . Dnes cestou z práce to udělalo znova asi po 5 km do kopce když potřebuju aby to táhlo zase lenoch potom jsem se zastavil u Alberta a když jsem znova nastartoval tak už to jelo zase normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 (editace) Tohle není original, já tu druhovýrobu moc nemusím, vyrobeno v EU, to býva Bulharsko a tak podobně, to bych řekl že je i Čína lepší. Překročení meze je, že to přisává vzduch, možna to uděla jen v zátahu, že to někde podsaje. Editováno: 11. Duben 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 12. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Ja taky ne tuhle jsem dal jenom abys věděl o jakou jde jinak já dal originál . O víkendu na to juknu snad to najdu a nebudu muset do servisu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Vie niekto poradiť prečo VAG(viz.príloha)v skup 13 neukáže údaje vstrekovača na 4-válci?.Ide o motor 1,9 TDi,88 kW,r.v.1998.Auto začalo horšie štartovať - až na tretí pokus.Po nábehu motora otáčky v norme,Vag nič iné neukazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 kde máš tú prílohu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 27. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Plnici tlak ro je někde praskla nebo volna hadice k turbu. Tak už to je opravený bylo to přesně jak jsi psal špatnej těsnící kroužek 3C0145117 a přídržná svorka 1J0145769 u turba tak Ti moc děkuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.