Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Normálně jsem tankoval tak 36 litrů LPG, tedy měl jsem mít místo pro 44 litrů. V pátek 13.4.2012 jsem natankoval 48 litrů LPG a ještě něco jsem měl v nádrži, po zaplacení jsem otočil klíčkem a LPG ukazovalo nulu a benzín půlku. Sepsal jsem reklamační list a odjel jsem. V neděli mně auto ukázalo 3 dílky LPG a v pondělí půlku nádrže LPG, ujel jsem cca 100 km.

V pondělí se mně dovolal pracovník Vitogazu, který dodává LPG do čerpačky a vysvětlil mně problém na mém autu, zjistil si informace ve Škodovce a tak byl přesný. Dle všeho se zasekl plovák dole a tak jsem natankoval skoro plnou nádrž, nádrž má ještě pojišťovací ventil jako ochranu proti zvýšenému tlaku, který může nastat po ohřátí přeplněné nádrže, kapalný plyn se roztahuje a nemá kam, když tam není volný prostor.

Byl jsem překvapený, jakou mně věnoval péči pracovník Vitogazu a kolik sehnal informací. Já jsem se v pondělí protelefonoval do servisu v Kosmonosích, kde jsem narazil na prvního člověka, který měl o tomto autě jasno. Takže pojedu na kontrolu plováku a na seřízení tankování hladiny LPG. Pokračování po servisu

• 4 týdny později...
  • Autor

Mám vyměněný multiventil, dělali to v Kosmonosích, mají dva vyškolené techniky. V NH Caru by to trvalo dva dny a tak mně to v Kosmonosích trvalo dva dny..... Ale naplnili mně prázdnou nádrž na víc než 60%, tak se musíte lépe domluvit. Já to měl domluvené s vedoucím dílny, ale nějak to nedošlo k přejímacím technikům a já jsem měl problém vysvětlit problém tomu technikovi, šéf dílny to pochopil hned, technik to asi nechápe ještě dnes.... Syn pracuje v servisu a tak to chápu. Ti v bílé košili jsou jiní......ale můžete občas narazit na odborníka, já měl asi smůlu. Nejhorší bylo to, že jsem řekl, co je polámané.......

• 2 týdny později...

Plynové palivoměry se zasekávají....Výměna trvá tak asi hodinu. Musí být prázdná nádrž...

• Autor

Celý život se živím diagnostikou závad na obráběcích strojích a vstřikovacích lisech, nyní je i opravuji rukama ( nejsou lidi :-) ). Proto je mně jasné, že je to hračka, jen kdyby se to lepilo, tak tam bude nějaká doba na vytvrzení, klidně den. Vše mechanické se jednou poláme :-)

• 1 rok později...
  • Autor

A zase pojedeme do servisu, dnes jsem natankoval 40,5 litru a to jsem tam měl ještě na 50 km. Ukazatel ukazuje naplnění nádrže tak na 25%. Na jiných nádržích nemají problémy a škodováci mění multiventily

Jak velikou máš nádrž ?

• Autor

mám nádrž 55 litrů, plním běžně pod 40 litrů. Když se podělá multiventil, začne blbě ukazovat ručičkový měřák LPG na palubce, dnes ukazoval jen 20% LPG v nádrži. Běžně ukazuje plnou, i když již mám najeto 80 km od doplnění.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.