Publikováno Duben 17, 201213 r Normálně jsem tankoval tak 36 litrů LPG, tedy měl jsem mít místo pro 44 litrů. V pátek 13.4.2012 jsem natankoval 48 litrů LPG a ještě něco jsem měl v nádrži, po zaplacení jsem otočil klíčkem a LPG ukazovalo nulu a benzín půlku. Sepsal jsem reklamační list a odjel jsem. V neděli mně auto ukázalo 3 dílky LPG a v pondělí půlku nádrže LPG, ujel jsem cca 100 km. V pondělí se mně dovolal pracovník Vitogazu, který dodává LPG do čerpačky a vysvětlil mně problém na mém autu, zjistil si informace ve Škodovce a tak byl přesný. Dle všeho se zasekl plovák dole a tak jsem natankoval skoro plnou nádrž, nádrž má ještě pojišťovací ventil jako ochranu proti zvýšenému tlaku, který může nastat po ohřátí přeplněné nádrže, kapalný plyn se roztahuje a nemá kam, když tam není volný prostor. Byl jsem překvapený, jakou mně věnoval péči pracovník Vitogazu a kolik sehnal informací. Já jsem se v pondělí protelefonoval do servisu v Kosmonosích, kde jsem narazil na prvního člověka, který měl o tomto autě jasno. Takže pojedu na kontrolu plováku a na seřízení tankování hladiny LPG. Pokračování po servisu
Květen 11, 201213 r Autor Mám vyměněný multiventil, dělali to v Kosmonosích, mají dva vyškolené techniky. V NH Caru by to trvalo dva dny a tak mně to v Kosmonosích trvalo dva dny..... Ale naplnili mně prázdnou nádrž na víc než 60%, tak se musíte lépe domluvit. Já to měl domluvené s vedoucím dílny, ale nějak to nedošlo k přejímacím technikům a já jsem měl problém vysvětlit problém tomu technikovi, šéf dílny to pochopil hned, technik to asi nechápe ještě dnes.... Syn pracuje v servisu a tak to chápu. Ti v bílé košili jsou jiní......ale můžete občas narazit na odborníka, já měl asi smůlu. Nejhorší bylo to, že jsem řekl, co je polámané.......
Květen 25, 201213 r Plynové palivoměry se zasekávají....Výměna trvá tak asi hodinu. Musí být prázdná nádrž...
Květen 25, 201213 r Autor Celý život se živím diagnostikou závad na obráběcích strojích a vstřikovacích lisech, nyní je i opravuji rukama ( nejsou lidi :-) ). Proto je mně jasné, že je to hračka, jen kdyby se to lepilo, tak tam bude nějaká doba na vytvrzení, klidně den. Vše mechanické se jednou poláme :-)
Červenec 16, 201312 r Autor A zase pojedeme do servisu, dnes jsem natankoval 40,5 litru a to jsem tam měl ještě na 50 km. Ukazatel ukazuje naplnění nádrže tak na 25%. Na jiných nádržích nemají problémy a škodováci mění multiventily
Červenec 16, 201312 r Autor mám nádrž 55 litrů, plním běžně pod 40 litrů. Když se podělá multiventil, začne blbě ukazovat ručičkový měřák LPG na palubce, dnes ukazoval jen 20% LPG v nádrži. Běžně ukazuje plnou, i když již mám najeto 80 km od doplnění.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.