Přejít na obsah

KDB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení KDB

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Seděl jsi v tom alespoň ? Myslím , že ne...hovadiny plácáš Ty, sory.
  2. Samotná teplota toho mnoho nevypoví (mimo to zda je v rozmezí udaném výrobcem), pokud není řečeno, kde se měří. Teplota v motoru v jeden moment je v rozpětí od 80 do 200°C.
  3. Že by nakonec při výběru došlo na japonca ??
  4. ....a který nešťastník to koupil....
  5. Petrrr: Na lisťácích není nic špatného - vše je otázka nalaďení. Jiná věc je, že zvlášť u pickupu, nebo něčeho, co tahá větší přívěsy jsou měchy a podobný způsob pružení, zásadní plus z hlediska necourání zadku po zemi. Plus je doplnit alespoň tuhostně stavitelnými tlumiči. Co se týče spotřeby větších benzínů, tak za 7l to v kombinaci nejezdí, ale za 11-13l jo, a to není taková tragedie.
  6. Ozi má možná pravdu, jen asi nebude kam s tou Oct. jezdit, neb v době O4 ( a dost možná i O3) budou tyhle "neekologické" vergly ze silnic na popud koncernu zakázány....
  7. Ten únik převodovky bych nepodceňoval a minimálně zkontroloval hladinu - někdy převodovku pošle do kolen i ztráta doslova pár deci. Nejsem příznivce kouzelných vodiček, ale některé přípravky dokáží zregenerovat těsnění a únik oleje omezit až minimalizovat.
  8. KDB

    Octavia III

    Pawouk....zrovna Ty jsi na tohle téma přisadil nejvíc.... A přímo k Octávii - kdo jí v okolí má, příliš nadšený není - kvalitativně proti předchozí generaci je to spíš krok zpátky.
  9. KDB

    Octavia III

    Takže, když někdo píše o starých paštikách (a nikoliv z produkce koncernu), rovná se to nízká úrovneň obsahu ?? Články tam nejsou vždycky prvotřídní, ale vyjadřují svobodně názor.....bez cenzury... A v tomhle článku s DSFENSem musím ve většině bodů bohužel souhlasit.
  10. KDB

    Octavia III

    Myslím, že wolfspitz nic nezveličuje, spíš vidím, že má určitý odstup a nadhled. Většina lidí, co potkám na cestách má ten batoh prázdnej. Ale to je každého volba a preference.
  11. KDB

    Octavia III

    Wolfspitze samozřejmě chápu. V současné době mě není líto na našich silnicích jenom teréňáku..... A jako čecháčkovství se mi spíš jeví místní odezva na to, že někdo jezdí v Sorentu (ano není to škodovka).......apropo, kolik lidí si koupí kombi a kolikrát ho potřebuje........
×
×
  • Vytvořit nový...