Přejít na obsah

Rozdělovač 1.6 Mpi

Toom

Doporučené příspěvky

Zdarec,

chcu se zeptat jestli se u rozdělovače něco čistí, popř čím je to dobré (jemný smirek apod...) problémy zatím nepocituji na jízdě ani startu, přikládám foto co se mi zdá dost zaoxidované,připálené nebo co. Je potřeba ho vyměnit nebo to stačí očistit.Když už jsem u toho na co si dát při těchto pracech pozor pokud něco je. díky (moc otomhle nevím tak se ptám). :kol-135:

-omlouvám se za kvalitu je to jen z mob.

ty fotky jsou fakt humus.... :kol-44:

post-74323-0-78522800-1334840850_thumb.j

post-74323-0-82164000-1334840864_thumb.j

Editováno: , autor: Toom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to jen očistil,jemně obrousil, na víčku jsou ty kontakty jemně obroušeny (zkoseny) za tu dobu asi tím otáčením, nevím jak moc to může být (jak se mi vrátí lumix vyfotím přesněji kdyžtak) a palec sem taky jemně obrousil i palec se nějákým způsobem opotřebovává? :kol-32: (když nemám zatím problémy asi nemá cenu to měnit že).

Odkaz ke komentáři

Když jsme u svíček je pravda že se mění (nebo doporučuje) u felicie cca každých 30 -40 000km ale neplatí to pro Mpi-čka? nebo je to jiný důvod..(někde jsem to četl).

Já mám feldu přes rok a nevím stejně kdy byly měněny.

Editováno: , autor: Toom
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...