Toom Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 (editace) Zdarec, chcu se zeptat jestli se u rozdělovače něco čistí, popř čím je to dobré (jemný smirek apod...) problémy zatím nepocituji na jízdě ani startu, přikládám foto co se mi zdá dost zaoxidované,připálené nebo co. Je potřeba ho vyměnit nebo to stačí očistit.Když už jsem u toho na co si dát při těchto pracech pozor pokud něco je. díky (moc otomhle nevím tak se ptám). -omlouvám se za kvalitu je to jen z mob. ty fotky jsou fakt humus.... Editováno: 19. Duben 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 z fotky moc nepoznám, ale samozřejmě očistit třeba jemným šmirglem a benzinem, podle míry opálení kontaktů vyměnit, mě 1,3 BMM lehce cukala po opálení kontaktů a po očištění byl cca 50tis.klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 19. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Tak jsem to jen očistil,jemně obrousil, na víčku jsou ty kontakty jemně obroušeny (zkoseny) za tu dobu asi tím otáčením, nevím jak moc to může být (jak se mi vrátí lumix vyfotím přesněji kdyžtak) a palec sem taky jemně obrousil i palec se nějákým způsobem opotřebovává? (když nemám zatím problémy asi nemá cenu to měnit že). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 přeskakuje tam jiskra tak se kontakty opalují, jak ubývá materiálu vzdálenost kontaktů se zvětšuje, při příští výměněn svíček bych oba kusy vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 19. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 (editace) Když jsme u svíček je pravda že se mění (nebo doporučuje) u felicie cca každých 30 -40 000km ale neplatí to pro Mpi-čka? nebo je to jiný důvod..(někde jsem to četl). Já mám feldu přes rok a nevím stejně kdy byly měněny. Editováno: 19. Duben 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 přes 30tis. bych určitě nešel, na BMM jsem měl kdysi nějaké lepší vícebodové s životností 60tis. ale při 50tis. byly po smrti, po výměně za obyč Brisk motor zásadně ožil, do feldy BMM i MPI už dávám jen Brisk za pár Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.