pavlik.0071 Vloženo 28. Duben 2012 Vloženo 28. Duben 2012 Ahoj,mam problem se světelnym senzorem,dost často se mě stává že přes den kdy je krásně světlo mě svití při poloze vypinače AUTO světla při otevřeni a nebo zavření auta,nevíte v čem by mohla být porucha?Děkuji za odpověd´ Citovat
princess Vloženo 28. Duben 2012 Vloženo 28. Duben 2012 jen pri odemceni???A zamceni???Pak jak nastarujes zhasnou?? Citovat
pavlik.0071 Vloženo 28. Duben 2012 Autor Vloženo 28. Duben 2012 nene,sviti jako kdyby to cidlo nevedelo jestli je svetlo nebo tma...bylo by me to v celku jedno jenze mam columbuse a kdyz jedu podle mapy tak jde spatne videt:-(takze je to na prd...nevim co by tam mohlo byt spatny... Citovat
pavlik.0071 Vloženo 29. Duben 2012 Autor Vloženo 29. Duben 2012 Ne na diagnostice zadna chyba:-( Citovat
kubasta Vloženo 29. Duben 2012 Vloženo 29. Duben 2012 Ahoj. O tom senzoru bych mohl vyprávět. Nejčastěji zlobí konektor ve zpětném zrcátku na okně. Zkus rozpojit a prostříknout kontakty. Já ho vyměnil,ale stejně tak po roce a pul začal zlobit. Tak ho vždycky prostříknu sprejem na elektriku a mám minimálně na rok pokoj. Citovat
princess Vloženo 29. Duben 2012 Vloženo 29. Duben 2012 jeste co hodne lidi resilo,koukni na ten senzor na skle jestli tam nemas nahodou vzduchovou bublinu nekde??!! delalo to hodne casto i tim Citovat
Shaarky Vloženo 30. Duben 2012 Vloženo 30. Duben 2012 Také mne zlobil,vyměněn ještě v záruce, nicméně myslím že na diagnostice to tehdy ukazovalo chybu... Citovat
Shaarky Vloženo 30. Duben 2012 Vloženo 30. Duben 2012 Také mne zlobil,vyměněn ještě v záruce, nicméně myslím že na diagnostice to tehdy ukazovalo chybu... Citovat
pavlik.0071 Vloženo 30. Duben 2012 Autor Vloženo 30. Duben 2012 Dekuju za rady,zkusim ten konektor,jeste me napadlo jestli to nemuze byt tim ze mam na okne kousek od senzoru vylomeny kousek skla od kaminku ze zimy,neni tam zrhlina takze jsem to neresil ale nevim jestli to cidlo to nemuze ovlivnovat,jinak jak poznam jestli tam neni vzduchova bublina?dekuju Citovat
kubasta Vloženo 1. Květen 2012 Vloženo 1. Květen 2012 Jestli to není přímo v ploše senzoru,tak by to vadit nemělo. Bublinu poznáš snadno,je to jako kdybys špatně přilepil na sklo pruhednou samolepku a zůstali by ti tam bublinky. Prostě tam kde je přilepený senzor by nemělo být sklo nijak poškozené, znečištěné atd. jinak není zaručená správná funkce senzoru. Citovat
pavlik.0071 Vloženo 3. Květen 2012 Autor Vloženo 3. Květen 2012 Tak primo na cidle nic neni:-(ani bublina Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.