Malta Vloženo 7. Březen 2014 Autor Vloženo 7. Březen 2014 sice to nepatří přímo sem, ale když už jsem písmenkoval, tak jsem i lehce doladil prdelku mojí Fábie 1 Citovat
Malta Vloženo 6. Duben 2014 Autor Vloženo 6. Duben 2014 no tak v pátek jsem vyzvedl v saloonu škoda objednanou koncovku na výfuk v právě probíhající akci měsíce Citovat
Malta Vloženo 6. Duben 2014 Autor Vloženo 6. Duben 2014 v sobotu jsem se do toho pustil. Nachystat potřebné nářadí .... Citovat
Malta Vloženo 6. Duben 2014 Autor Vloženo 6. Duben 2014 nachystat šablonu (jelikož jsem si zapomněl nůžky, účel splnil i hobby nožík) Citovat
Malta Vloženo 6. Duben 2014 Autor Vloženo 6. Duben 2014 nalepit šablonu na nárazník. Zde jsem udělal bohužel chybu, místo abych nalepil šablonu dle výřezu na pravé straně ke šroubu na spodní straně, za který je uchycen nárazník (tedy u rooma, nevím jak je to u ostatních), tak jsem vyměřoval dle zešikma nasunuté koncovky a šablonu pak nalepil blbě, tedy více nahoru, jak je patrno z fotky. Takže výřez byl pak nepatrně výše, než by měl. Takže pozor pro ostatní, z kresleného návodu, to není patrné, ale výřez musí kopírovat podložku pod šroubem na spodním okraji nárazníku. Citovat
Malta Vloženo 6. Duben 2014 Autor Vloženo 6. Duben 2014 ... a jde se řezat. Nejprve jsem řezal pilovým kotoučkem na aku vrtačce, později jsem vzal do ruky krátký nůž a dořezal to nožem Citovat
Malta Vloženo 6. Duben 2014 Autor Vloženo 6. Duben 2014 ... tady je proč jsem upozorňoval, že šablona byla zbytečně vysoko Citovat
Malta Vloženo 6. Duben 2014 Autor Vloženo 6. Duben 2014 a zde je konečný výsledek ... ikdyž to nebylo řízlé ideálně, podařilo se mi z toho nakonec celkem vybruslit 4 Citovat
Galvi Vloženo 6. Duben 2014 Vloženo 6. Duben 2014 Paráda chlape Vypadá to suprově, klobou dolů Citovat
ASPIRE Vloženo 6. Duben 2014 Vloženo 6. Duben 2014 Pekne popsano a koncovka taky super uz se taky tesim jak mi to namontuji. Citovat
Malta Vloženo 6. Duben 2014 Autor Vloženo 6. Duben 2014 no chtěl jsem, aby když to bude někdo další dělat samodoma, aby se vyvaroval chyby, co jsem udělal já. Jinak dnes jsem vezl mladou na bus cca 20km, takže proběhla i "zatěžkávací zkouška", koncovka je furt tam kde má, takže za mě spokojenost . Možná jsem zapomněl jednu informaci, šroub na koncovce jsem pak na závěr po dotažení potřel silikonem z tuby, aby ten závit tak nekorodoval a šlo to na výměnu tlumiče, zase povolit. Doufám že tam vydrží. Citovat
Malta Vloženo 6. Duben 2014 Autor Vloženo 6. Duben 2014 499,- Kč na eshopu Škoda (poštovné nic, páč jsem si to nechal doruřčit do saloonu, kolem kterého jezdím každý den)+ kilčo za tubu silikonu, ten jsem využil i na fábuli, kde jsem na krytu motoru natrvdo nalepil na silikon ten stříbrný kryt s údajem o motorizaci, který tak stáááášně rád drnčí Citovat
ifkoo1131 Vloženo 6. Duben 2014 Vloženo 6. Duben 2014 A sablonu si mal odkial ?bola v baleni dakujem Citovat
Ondrero Vloženo 6. Duben 2014 Vloženo 6. Duben 2014 Zdravím, mohu se zeptat na montážní průměr té koncovky? Citovat
Ondrero Vloženo 6. Duben 2014 Vloženo 6. Duben 2014 A mohu se prosím zeptat ještě na míry té koncovky? Délka x šířka při pohledu zezadu. Jde mi o to jestli tu koncovku dostanu do svého výřezu v difuzoru na O1. Citovat
Malta Vloženo 7. Duben 2014 Autor Vloženo 7. Duben 2014 ano, šablona byla součást balení a i černý plastový rámeček byl součást balení. Montážní průměr byl nachystán na průměr 38mm, jinak je tam i mezikroužek na větší průměr výfuku, odhaduji tak 41mm - viz první foto (je tam vidět). Rozměry poměřím večer. Citovat
Ondrero Vloženo 7. Duben 2014 Vloženo 7. Duben 2014 Hmm tak to budu muset koncovku doladit. Jde mi od tlumiče 50mm trubka Citovat
Galvi Vloženo 7. Duben 2014 Vloženo 7. Duben 2014 50 mm trubku má jestli se nepletu moje koncovka (mam 1.2TSI), také jsem teď v akci kupoval .. Změřil bych ti to, ale doma budu až koncem týdne.. Citovat
Malta Vloženo 7. Duben 2014 Autor Vloženo 7. Duben 2014 Ondrero, nevím jak Fábule (mám návod pouze pro rooma), ale ve verzi pro rooma, je 50mm průměr trubky u koncovky pro 1,6/77 kW. Takže určo je i pro průměr 50mm. Spíše půjde o to, jak dlouhou koncovku budeš potřebovat, zda krátkou, nebo kombi, jak daleko máš k nárazníku. Jinak rozměry koncovky jsou, šířka 14cm a výška 6,5cm. Citovat
Malta Vloženo 27. Květen 2014 Autor Vloženo 27. Květen 2014 tak cca měsíc a půl před tříletým výročím tu máme další kulatiny Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.