Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 týdny později...
Vloženo

nalepit šablonu na nárazník. Zde jsem udělal bohužel chybu, místo abych nalepil šablonu dle výřezu na pravé straně ke šroubu na spodní straně, za který je uchycen nárazník (tedy u rooma, nevím jak je to u ostatních), tak jsem vyměřoval dle zešikma nasunuté koncovky a šablonu pak nalepil blbě, tedy více nahoru, jak je patrno z fotky. Takže výřez byl pak nepatrně výše, než by měl. Takže pozor pro ostatní, z kresleného návodu, to není patrné, ale výřez musí kopírovat podložku pod šroubem na spodním okraji nárazníku.

post-3505-0-44805200-1396803448_thumb.jp

Vloženo

no chtěl jsem, aby když to bude někdo další dělat samodoma, aby se vyvaroval chyby, co jsem udělal já. Jinak dnes jsem vezl mladou na bus cca 20km, takže proběhla i "zatěžkávací zkouška", koncovka je furt tam kde má, takže za mě spokojenost :kol-47: . Možná jsem zapomněl jednu informaci, šroub na koncovce jsem pak na závěr po dotažení potřel silikonem z tuby, aby ten závit tak nekorodoval a šlo to na výměnu tlumiče, zase povolit. Doufám že tam vydrží.

Vloženo

499,- Kč na eshopu Škoda (poštovné nic, páč jsem si to nechal doruřčit do saloonu, kolem kterého jezdím každý den)+ kilčo za tubu silikonu, ten jsem využil i na fábuli, kde jsem na krytu motoru natrvdo nalepil na silikon ten stříbrný kryt s údajem o motorizaci, který tak stáááášně rád drnčí :kol-46:

Vloženo

ano, šablona byla součást balení a i černý plastový rámeček byl součást balení. Montážní průměr byl nachystán na průměr 38mm, jinak je tam i mezikroužek na větší průměr výfuku, odhaduji tak 41mm - viz první foto (je tam vidět). Rozměry poměřím večer.

Vloženo

Ondrero, nevím jak Fábule (mám návod pouze pro rooma), ale ve verzi pro rooma, je 50mm průměr trubky u koncovky pro 1,6/77 kW. Takže určo je i pro průměr 50mm. Spíše půjde o to, jak dlouhou koncovku budeš potřebovat, zda krátkou, nebo kombi, jak daleko máš k nárazníku. Jinak rozměry koncovky jsou, šířka 14cm a výška 6,5cm.

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...