Peťas-RS Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) Zdravím, potřeboval bych poradit od Vás , co už jste tohle řešili . Chci koupit kola 18 nebo 19" na OII FL . Jaký bych měl zvolit ET a šířku disku (potažmo jakou pneu) , aby nebyl problém se škrtáním o lemy blatníků . Taky aby kola na předu nelezla ven z blatníků , prostě aby to bylo hezky zarovnané s lemy . Mám kola z mé O1 18" s ET 32 (i když májí jinou rozteč , zkoušel jsem je jen tak bez šroubů přiložit ). Tohle už leze strašně moc ven . Octavia BT Race má kola 18 i 19 s ET 40 s šířkou 8", takže tohle by mohlo být vodítko. Mám ale vytipovaná kola , která se mi dost líbí , vyrábí se ale jenom s ET 45 a šířkou 8,5" , mohla by tam tyhle kola jít , aniž by byly nějaké problémy ?? Děkuji za pomoc, docela to spěchá :-) jezdím stále na zimních :-) Peťas Editováno: 6. Květen 2012, autor: Peťas-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.