Publikováno Květen 7, 201213 r Chlapi, poněvadž se nejsem schopen dobrat relevantního výsledku a každý tvrdí něco, rád bych znal přesné potřeby pro instalaci originálního DO. Mám Octaviii II MR 10/2008 Ambiente s originálním centrálem (klasicky klíčkem), z další elektriky je vše v základu = el. okna vpředu a el. zrcátka. Někdo mi tvrdí, že stačí koupit sklopný klíček, nechat si vybrousit planžetu a přehodit čip imobilizéru v klíčcích a D.O. bude fungovat.. Někdo mi tvrdí, že se musí mimo výše zmíněných věcí tento klíček navíc nějak nakódovat, aby to fungovalo (upozorňuji, že bohužel NEMÁM štítek s údaji na klíčích).. Někdo mi tvrdí, že se musí mimo výše zmíněných věcí k tomuto klíčku navíc kupovat řídící jednotka, aby D.O. šlapal. A např. v servise mi bylo řečeno, že klíček nakódovat není možné, protože nebývá zvykem, že by to pro četnost různých verzí fungovalo.. Kde je tedy pravda? Už někdo z vás toto dělal - JAK? Lze při mých výše popsaných podmínkách originál D.O. se sklopným klíčkem dodělat, nebo se budu muset spokojit s přívěškem? Hlavně prosím o jasnou odpověď, opětovné spekulace mi moc nepomohou Předem díky
Květen 7, 201213 r Autor OK, zkusím to, servis se blíží a musím se rozhodnout, zda si nechám nainstalovat přívesek, nebo ne
Květen 7, 201213 r Me prave zajma na jakem pricipu fici ten privesek, to vis pokud by slo pak z toho privesku dokodovat vystrelovak tak uz to mam davno
Květen 7, 201213 r Autor vždyť jsi říkal, že to D.O. už máš, ne? Upřímně ale nevím. Jak jsem včera říkal, ten známý mi v servise řekl, že to překódovat nelze, protože je spousta různých verzí a většinou to nefunguje... Ale zase mít tento ošklivý, neskladný klíček + přívěsek, to fakt nechcí
Květen 7, 201213 r Me do jeste nefici , mam jen vystrelovak se kterym nastartuju jinak me staci koupit full komfortku, sparovat a jedu jak kral
Květen 7, 201213 r Nene, to koupis akorat klic pak freznout planzetu, sparovat s immo , to je proto abys nastartoval , a pak ten zbytek kvuli do
Květen 7, 201213 r Autor tak to ani nemusím řešit, pod 3 litry se s tím 100% nedostanu - a přeci jen dávat tyto peníze za něco, co mohu mít zadarmo....
Květen 7, 201213 r Autor Marek je šikula, konečně mi dal podrobnou a srozumitelnou odpověď, čili už vím, co bude potřeba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.