_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Chlapi, poněvadž se nejsem schopen dobrat relevantního výsledku a každý tvrdí něco, rád bych znal přesné potřeby pro instalaci originálního DO. Mám Octaviii II MR 10/2008 Ambiente s originálním centrálem (klasicky klíčkem), z další elektriky je vše v základu = el. okna vpředu a el. zrcátka. Někdo mi tvrdí, že stačí koupit sklopný klíček, nechat si vybrousit planžetu a přehodit čip imobilizéru v klíčcích a D.O. bude fungovat.. Někdo mi tvrdí, že se musí mimo výše zmíněných věcí tento klíček navíc nějak nakódovat, aby to fungovalo (upozorňuji, že bohužel NEMÁM štítek s údaji na klíčích).. Někdo mi tvrdí, že se musí mimo výše zmíněných věcí k tomuto klíčku navíc kupovat řídící jednotka, aby D.O. šlapal. A např. v servise mi bylo řečeno, že klíček nakódovat není možné, protože nebývá zvykem, že by to pro četnost různých verzí fungovalo.. Kde je tedy pravda? Už někdo z vás toto dělal - JAK? Lze při mých výše popsaných podmínkách originál D.O. se sklopným klíčkem dodělat, nebo se budu muset spokojit s přívěškem? Hlavně prosím o jasnou odpověď, opětovné spekulace mi moc nepomohou Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Denisi, jak jsme se vcera bavili, napis , nebo se domluv z markem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 OK, zkusím to, servis se blíží a musím se rozhodnout, zda si nechám nainstalovat přívesek, nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Me prave zajma na jakem pricipu fici ten privesek, to vis pokud by slo pak z toho privesku dokodovat vystrelovak tak uz to mam davno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 vždyť jsi říkal, že to D.O. už máš, ne? Upřímně ale nevím. Jak jsem včera říkal, ten známý mi v servise řekl, že to překódovat nelze, protože je spousta různých verzí a většinou to nefunguje... Ale zase mít tento ošklivý, neskladný klíček + přívěsek, to fakt nechcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Me do jeste nefici , mam jen vystrelovak se kterym nastartuju jinak me staci koupit full komfortku, sparovat a jedu jak kral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 jo ták.. takže investicí 1500Kč to nekončí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Nene, to koupis akorat klic pak freznout planzetu, sparovat s immo , to je proto abys nastartoval , a pak ten zbytek kvuli do Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 tak to ani nemusím řešit, pod 3 litry se s tím 100% nedostanu - a přeci jen dávat tyto peníze za něco, co mohu mít zadarmo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Marek je šikula, konečně mi dal podrobnou a srozumitelnou odpověď, čili už vím, co bude potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 vidis hnedka jsem rikal komu se mas ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 no dobře no - jsi taky šikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.