lacream Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Prosim vas,mohol by mi niekto poradit ,kde patri tato suciastka k celustiam. Vyberal som oblozenie a ani som si nevsimol odkial to vypadlo.Mohli by ste mi napisat,alebo na nejakom obrazku ukazat presne osadenie do tych celusti. Vopred vam velmi pekne dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 už je to pár let co jsem to dělal ale myslím že je to samostav, nějaká zbytečná pružina ti nezbyla? podívej se na druhém kole kam to patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacream Vloženo 12. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 ano mam zvysnu pruzinu aj viem podla dielenskeho manualu,kam to ulozit,ale ako presne ho tam osadit to teda neviem.to nieje vidno na tych nakresoch z manualu. Zaujima ma len ten cudlik,ktorym smerom ho otocit.Smerom pod auto,alebo smerom von spod auta,ku kolesu,alobo to ma niekde zapadnut? taku malu dierkusom nikde na celustiach nenasiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 jo je to klínek samostavu který má být v horní rozpěrce shora dolů úzkou částí a zachycena pružinkou do dírky dole v čelisti, když sundáváš buben a nejde ti dolů tak právě ten klínek zvedáš přes závit v bubnu šroubovákem ale mě buben vždy spadl sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacream Vloženo 12. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 (editace) uz to mam vyriesene,dakujem ben06 za pomoc.Dakujem Editováno: 12. Květen 2012, autor: lacream Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.