luka1000 Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Mám prosbičku na majitele OII RS - chtěl bych na zimu pořídit 16" litý disky, ale narazil jsem na problém. V TP mám zapsaný pouze rozměr 6Jx16" ET50 - 205/55 R16 91H M+S. Což jsou plechový disky, když jsem hledal litý tak se dělají pouze 6,5Jx16" ET50 což je o nějakých 12,7mm širší (jinak pneu jsou stejný). Když jsem dneska volal do škodovky na odd. homologací, tak mi řekli, že na RS tyhle disky nejdou dát. A to mám zájem přímo o jejich originální disky 16" DRACONIS. Máte někdo zkušenosti které 16" litý disky tam jdou bez broblémů dát. Myslím nejenom provoz, ale i zápis do TP ??????? Nechce se mi jezdit v zimě na "hnusnejch" plecháčích. Jinak na léto mám originál 17" Zenith (7Jx17" ET54 - 225/45 R17 91W). Předem děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.