Přejít na obsah

CARWARS Opening 2012! Panenský týnec


Doporučené příspěvky

Již tento víkend se koná další ročník válek v Panenském Týnci, který zahájí letošní sezónu tuning srazů. Čeká vás bohatý program a spoustu krásných aut a rychlých žen :-)

Areál letiště se otevírá v pátek 18. května 2012 v 17:00

Vstupné: 200 Kč na osobu, auta mají vjezd zdarma.

Web: www.carwars.cz

post-873-0-76659700-1337179958_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nehoda v Drag Cup sprintech samozřejmě poznamenala veškeré naše další plánování hlavní akce tuningové sezony na Panenčáku, CARWARS 2012. Dnes již můžeme naštěstí říci, že se obešla bez tragických následků, poslední zraněný byl dnes propuštěn z nemocnice.

Berme to všichni jako varování a uvědomme si, že se sice DC na CWO jel tak, jak se jezdí drtivá sprintů na všech srazech. Neznamená to však, že je to správné. Někde se to prostě jednou muselo pokazit a bohužel se to stalo právě u nás.

CARWARS 2012 se proto ponese v duchu snahy o maximální bezpečnost všech účastníků akce. Prostor pro diváky při sprintech bude od dráhy oddělen betonovými svodidly, která zajistí, aby se žádný nazvládnutý vůz nedostal mezi ně. Zbytek sprintové dráhy bude veřejnosti nepřístupný a bude sloužit jako úniková zóna pro soutěžící vozy.

Jako odškodnění pro diváky za toto omezení instalujeme do prostoru stage velkoplošnou obrazovku, na kterou bude přenášena situace z dojezdu sprintů.

Stejná situace bude ve srazovém campu. Upozorňujeme všechny mongoly, kteří jezdí na CW jen dělat bordel, že jejich časy skončily... Na CW 2012 ani nejzděte, opravdu si nepřijdete na své a nebude vás to bavit...

CARWARS 2012 se ponese v duchu hesla WAR AGAINST MONGOLS:)

Razantní security, zákaz noční jízdy, okamžité vyloučení ze srazu v případě porušení pravidel, přítomnost policie ČR v areálu během celého srazu... Šéf ochranky se jmenuje Buchy, zapaluje si doutníky malejma koťátkama, takže si na něj fakt dejte pozor:))))

Důležitou informací na závěr je to, že jsme nuceni mírně zvednout vstupné na sraz. Není v našich silách ufinancovat pronájem a instalaci betonových svodidel, obrazovky atd... Rozpočet srazu už výrazně přesahuje 1 milion korun. Rozhodovali jsme se mezi tím, zda zpoplatnit auta, což nám připadá velice nefér pro lidi, kteří přijedou sami v jednom voze, podívat se na odpoledne na sraz a pak mažou domů. Nakonec zvítězila varianta zvednout vstupné na 250 Kč na osobu a auta nechat gratis. Věříme, že po sobotních událostech toto nutné opatření pochopíte:)

https://www.facebook.com/events/316142295128499/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...