Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no u prodejce mi tvrdi ze se to objednat neda... tak ted nevim... verzi classic budu objednavat za dva tydny a stojim o ty listy...

Vloženo

Je pravda, ze se to neda obejdnat z vyroby, ale da se to obejdnat jako ND. Proto se to prave dodava pouze v celku s bocni listou - objednavaji to vlastne kolem dokolo na cele auto, proto je to tak drahy...

Vloženo

aha.. tak jsem editoval prispevek .. tak jeste jednou ..

.. a muze mi teda jeste nekdo rict,kolik to tak stoji ted ? prodejce tvrdi cca kolem 30kkc... coz se mi zda prehnany...

Vloženo

Tak asi takhle - rovnou jsem to secet.

Narazniky a bocni listy na dvere stoji cca 13 800,- Kc.

Chces-li i ozdobnou listu kolem oken (jen stresni oblouk), je to plus 2x 1200,- Kc.

Pokud si to neudelas sam, tak k tomu ovsem prijde jeste prace, coz jiste bude jeste nejaka ta tisicovka, spis dve, mozna tri.

Vloženo

kolem oken ma classic jiz na sobe... alespon ten stresni oblouk... a za ten zbytek to neni tak hrozny..budu o tom uvazovat... dik.

• o 5 týdny později...
Vloženo

Já můžu sehnat ty prahový lišty, standartní s nápisem Superb popřípadě který se dávali do limitovaný edice 100 s nápisem Edition 100. Pokusím se splašit foto.

Pak lištu nad SPZku viz foto. Na ty kolem oken se optám.

post-16-1157984102.jpg

Vloženo (editace)

Ahoj, nabizim nove, original ochranne chromove listy na dvere. Je to sada na vsechny dvere. Jsou to ty stredove, bohuzel bez tech pod okna. Prodam za lidovou cenu 1999,-. Bud osobne Brno, nebo dobirkou, nebo muzu po dohode dovezt.

Stále ještě platí! Skvělý vánoční dárek!

Editováno: , autor: skoda-superb
  • o 5 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Host Marcelito
Vloženo

Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď ....

Host Marcelito
Vloženo

Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď .... A když tak zakolik děkuji

Vloženo
Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď .... A když tak zakolik děkuji

Ahoj, ano, listy jeste mam. Cena je 1999,-. K vyzvednuti bud v Brne, nebo na dobirku. Dej vedet, zda je budes chtit.

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...