mgo Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 zajima me, zda lze nekde sehnat chromove listy na spodni ram oken a na boky dveri.. u verze classic to neni a vypada to pekne. dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Urcite jde, jednou jsem se na to ptal, ale rikali, ze se to prodava jako celek s ochrannou listou a na cely vuz to vyslo kolem 13.000,-, ale mezitim se to mohlo zmenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgo Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no u prodejce mi tvrdi ze se to objednat neda... tak ted nevim... verzi classic budu objednavat za dva tydny a stojim o ty listy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Je pravda, ze se to neda obejdnat z vyroby, ale da se to obejdnat jako ND. Proto se to prave dodava pouze v celku s bocni listou - objednavaji to vlastne kolem dokolo na cele auto, proto je to tak drahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgo Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 tak to jo..tak dik moc .. a muze mi teda jeste nekdo rict,kolik to tak stoji ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 no neni zac, ja jsem prave kvuli cene od toho upustil, ale ted mam elegance a jsou tam a autu moc slusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgo Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 aha.. tak jsem editoval prispevek .. tak jeste jednou .. .. a muze mi teda jeste nekdo rict,kolik to tak stoji ted ? prodejce tvrdi cca kolem 30kkc... coz se mi zda prehnany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak asi takhle - rovnou jsem to secet. Narazniky a bocni listy na dvere stoji cca 13 800,- Kc. Chces-li i ozdobnou listu kolem oken (jen stresni oblouk), je to plus 2x 1200,- Kc. Pokud si to neudelas sam, tak k tomu ovsem prijde jeste prace, coz jiste bude jeste nejaka ta tisicovka, spis dve, mozna tri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgo Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 kolem oken ma classic jiz na sobe... alespon ten stresni oblouk... a za ten zbytek to neni tak hrozny..budu o tom uvazovat... dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 takze ceny se moc nezmenily, me taky predtim rikali kolem 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgo Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 no a.. je tu nekdo kdo by to moh koupit udelal mi to s nejakou zajimavou slevou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Já můžu sehnat ty prahový lišty, standartní s nápisem Superb popřípadě který se dávali do limitovaný edice 100 s nápisem Edition 100. Pokusím se splašit foto. Pak lištu nad SPZku viz foto. Na ty kolem oken se optám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgo Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 dik, ale prahovy listy comfort ma, kolem oken taky..takze chybi jen na ty dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-superb Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 (editace) Ahoj, nabizim nove, original ochranne chromove listy na dvere. Je to sada na vsechny dvere. Jsou to ty stredove, bohuzel bez tech pod okna. Prodam za lidovou cenu 1999,-. Bud osobne Brno, nebo dobirkou, nebo muzu po dohode dovezt. Stále ještě platí! Skvělý vánoční dárek! Editováno: 13. Listopad 2006, autor: skoda-superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgo Vloženo 15. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2006 zatim ne, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 To: skoda-superb Máš ještě ty lišty na dveře na superba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 To: skoda-superbMáš ještě ty lišty na dveře na superba??? Ty už mám dávno já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-superb Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 To Kacer: Ahoj, stale mam. Dej vedet, zda je budes chtit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 (editace) Poslal jsem mail.Dík Editováno: 24. Únor 2007, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 S těma lištama kolem oken je jedna potíž, jdou hodně dobře vyndat Sehnal jsem je od kamaráda a měl jsem je na autě ani ne týden. Pak si je někdo "půjčil"!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Marcelito Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Marcelito Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď .... A když tak zakolik děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-superb Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Chci se jen zeptat máš ještě nejaké lišty boční lišty dveří na superba. Díky za odpověď .... A když tak zakolik děkuji Ahoj, ano, listy jeste mam. Cena je 1999,-. K vyzvednuti bud v Brne, nebo na dobirku. Dej vedet, zda je budes chtit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 koukám že se tu docela slušně handluje s lištama... nenašel by se někdo kdo by mi dal za rozumnou cenu chromový lišty pod boční okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeper Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Ahoj.Mam otazku.Daju sa tie ochranne chromove listy poslat aj do Mnichova??dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.