Michal93 Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Listu na zadní nárazník zrovna sháním, stačí mi chrom, tu plastovou část mám ok, ale chrom popraskanej a vypadanej. Kolik cena? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 zhanam chromovu listu na zadne prave dvere co je skoro v strednej casti dvery... piste SZ ma niekto na predaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 hlídat na bazoši, teď jsem to skouknul a na zadní nárazník tam zrovna nabízej, ale na okno teď nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Čaute kluci tak už došlo i na mě, staré lišty které jsem měl na utě musí dolu a co nejrychleji do lakovny, byvaly majitel je nechal nastříkat v barvě auta. Nevypadá to nejhuř aledělal to zřejmě nějaky amatek bo se komplet sloupaly. Taky jsem řešil čim to zpatky na auto přilepit obednal jsem si z netu tu 3M pasku co jste tu psali cena nějakych 512kč i s poštovným, jak jsem ale patral a ptal se známy řešil ten samy problem a vyřešil to tak že koupil tubu lepidla MAMUT za 220kč přilepil to tím a už to ma přes 3 roky a bez problému. Vidím že to tak vyřeším asi taky. P.S - Neprodává někdo chromové líšty - prosím do zprav. http://tmely-silikony-lepidla.heureka.cz/den-braven-mamut-glue-crystal-290g-transparentni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Mamut je perfektní lepidlo v případě lepení lišt. Taky jsem je s ním lepil, drží jak pribitej, a v případě potřeby se da dobře odstranit. Mají ho snad v každých stavebninach. Navíc po zaschnuti i dobře těsní, chová se podobně jak silikon. Takže doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 (editace) zrovna prodavam svou listu zadni i s chromem, viz odkaz http://auto.bazos.cz/inzerat/33703284/Superb-1-Lista--chrom--senzory.php kupoval jsem celou listu starsi s chromem a bez dir na cidla za 2500. mozno pridat i parkovaci senzory s jednotkou za zvyhodnenou cenu vse funkcni. Editováno: 4. Duben 2014, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Kdyby někdo potřeboval na nouzovku, než sežene chrom, mám tu 4x černý pod okno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojza00 Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 pokud by někdo scháněl mám několik úplně nových bočních lišt s chromovou lištou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.