Kub1k škoda Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 (editace) Dobrý den , mam problem škoda octavia 1.9TDI 66Kw.Najedu 20km v kuse a teplota vody mi ukazuje neustale 0°C proste se ani nehne.Když sem zkoušel šahat na hadici co vede do chladiče byla nehorázně rozpálená.Pomalu se ani nedala chytnout rukou.Co myslíte že by to mohlo být?Venkovní teplota byla 23°c Editováno: 19. Květen 2012, autor: Kub1k škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 vidím to na čidlo teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuomasn Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Taky bych se příklonil na čidlo teploty dej ho ven a zkus ho proměřit nebo kup rovnou nové kamoš měl ten samej problém na feldě dal jsem m tam nové čilo hned to bylo o něčem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Vadne cidlo teploty alebo vadne budiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kub1k škoda Vloženo 22. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Taky bych se příklonil na čidlo teploty dej ho ven a zkus ho proměřit nebo kup rovnou nové kamoš měl ten samej problém na feldě dal jsem m tam nové čilo hned to bylo o něčem jiném A jak by se dal přeměřit ? a připadně jake hodnoty by měly být díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.