Přejít na obsah

lakovani kol

kortyzon

Doporučené příspěvky

ahoj koupil sem mirne odrena kola z fabie rs sou to ty spider 16ky a chtel bych je nechat nalakovat na leskle cernou. zajimalo by me jak se ty kola musi predtim pripravit jestli opiskovat nebo starej lak sundat kyselinou a pak cim to nalakovat jestli nakou praskovou nebo mokrou barvou. predem dekuju za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží v jakým jsou stavu a čím to chceš stříkat.Pokud budeš dávat komaxit tak jedině opískovat.

Pokud klasickej nástřik tak vykytovat škrábance a odřeniny a vybrousit.

Určitě bych to nebrousil až na hliník.Pokud se barva neloupe tak origo základ je nejlepší.

Mrkni do mojí galerky.Já jsem taky stříkal kola ale z lesklé černé na matnou bílou.

Jemně přebroušeno a vykytováno. 2x barva + vrchní transparentní matnej autolak.

Odkaz ke komentáři

Lakuj stříkéj čím chceš ale pozor na postup hlavně dodrž postup jak to chceš dělat.Já je taky lakoval ale moc brzo jsem stříkal lak. Neuschlo to a bylo to měkké lak se loupal i s barvou.Musel jsem to celý znova obrousit a znovu barvu + lak.Vybrušoval jsem až na základ tzn hliník,tmel brousit plnič základ a barva+lak žádná prča.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...