Přejít na obsah

Video v Navi DX za jízdy

Doporučené příspěvky

Zdravím,

měl bych dotaz k zapojení MI-005 adaptéru do MFD Navi DX. Zakoupil jsem tento adaptér přes internet a nechal si ho zapojit do autorádia. Funguje super až na to, že klasicky za jízdy vypne obraz.

Údajně existuje jednoduchá úprava pro stálé fungování. Slyšel jsem, že snad přerušit nějaký drát či co. Bohužel můj zapojovatel netuší... :-(

Dokáže mi někdo zde poradit?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...
Zdarec vypichnout pin,ale to pak navigace nebude reagovat kdyz ji mam napojenou na galu,mel buch to pak prepojit na ABS ?

Bude reagovat normálně, nic nemusíš přepojovat, jde o to odpojit pin 1 v ISO konektoru. Signály pro ABS můžou zůstat připojený na GALe.

Odkaz ke komentáři

Bude reagovat normálně, nic nemusíš přepojovat, jde o to odpojit pin 1 v ISO konektoru. Signály pro ABS můžou zůstat připojený na GALe.

No,dneska jsem ho odpinoval,ale navi nereaguje rata jenom kilometery a neznaci mi trasu kam mam jet,nereaguje na moji pozici,antenu a vse je zapojeno jako pred tim,

Odkaz ke komentáři

No,dneska jsem ho odpinoval,ale navi nereaguje rata jenom kilometery a neznaci mi trasu kam mam jet,nereaguje na moji pozici,antenu a vse je zapojeno jako pred tim,

A odpojil si to jen z ISO konektoru? Pokud ano, tak je to jak pisou ostatni. Vse funguje bez problemu. Navigace ukazuje jak ma.

Odkaz ke komentáři

Zdarec,jo odpojil jsem to jenom z ISO konektoru,pin c.1 a nic, nereaguje od ty doby co jsem to odpinoval,mam video i pocas jizdy ale bez navigace

To je blbost, gala na ISO konektoru nemá na navigaci vliv. Zkontroluj, jestli jsi náhodou neodpojil i ten spodní široký konektor se signály z ABS.

Odkaz ke komentáři

To je blbost, gala na ISO konektoru nemá na navigaci vliv. Zkontroluj, jestli jsi náhodou neodpojil i ten spodní široký konektor se signály z ABS.

Zdarec,tak uz to jede,tim ze jsem odpinoval na hlavnim konektoru pi c.1 jsem odpinoval vlastne komplet galu,proto to nemohlo ani fungovat,odpinoval jsem pin c. 8 na konektoru kterej vede od 32 pin konektoru :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...