tuomasn Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Zdravíčko mám takovej problém když začnu brzdit a jedu rychlostí nad 60km/h tak při brždění se mi začne třepat volant chcu se zeptat čím to je ?? když jsem auto kupoval byly tam nové desky a kotouče mohl by být třeba kotouč pokřivený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 chce to poriadne skontrolovať celú prednú nápravu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuomasn Vloženo 20. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 mě řekl kamoš že prej tyč řízení ale to si myslím že je blbost co na to říkáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 treba to skontrolovať,inak to budú odtialto len dohady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuomasn Vloženo 20. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 ok dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Jak píše Libero, chce to kontrolu celý přední nápravy, ale nejspíš to budou zvlněný kotouče předních brzd - kdyby to cukalo i při brždění motorem, šel bych po uložení motoru a nápravy a zadních silentblocích, jestli to ale dělá jen při použití provozní brzdy, budou to ty kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuomasn Vloženo 21. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 ok díky moc ptal jsem se aji jinde a taky mi řekli brzdy když brzdím motorem tak je to ok ale jak sešlápnu brzdu tak se to začne všechno třepat čím to muže být způsobeno že se zkroutí kotouče na brzdách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ohřátím. Hlavně když brzdíš a nemáš desky přiléhající po celý ploše kotouče, nebo když dlouho brzdíš jen zlehka položenou nohou na pedál a máš zároveň přirezlý vodítka třmenů, neohřeje se plocha kotouče rovnoměrně a celá se tím zdeformuje. Bohužel se to vychladnutím nevrátí do původního stavu, kotouč zůstane vlnitý a tohle to potom dělá... Stačí aby se bočně vychyloval o milimetr a už to sakramentsky pocejtíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuomasn Vloženo 21. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 ok dík moc za vysvětlení prohlédnu nápravu a kdyžtak bych si vyměnil desky a kotouče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Jo jo, budou to disky .... Stane se to hlavně třeba za deště, když dlouho brzdíš a pak projedeš nějakou hlubokou louží, tak jak je to ohřáté, tak se to nerovnoměrně zchladí a zkroutí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Jo jo, budou to disky .... disky??? asi omyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 (editace) Klid, Libero - on myslí brzdový "disky"... Už jsem se s tím taky setkal, že některý mecháni říkají brzdovým kotoučům "disky" a kolovým diskům zase výhradně "ráfky". Editováno: 2. Červen 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 (editace) hmmmm.... ahaaa..tak potom OK bože,bože Editováno: 2. Červen 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Božínku .... disky nebo kotouče, však je to stejný ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.