Přejít na obsah

Vybornej clanek


Kolafa

Doporučené příspěvky

je koukam u nas na praze 10...tam je rozumny sef Farkas ale jeden straznik je takovej magor az to neni hezky...to je urcite od nej...dava pokuty predevsim kdyz jsou stavebni upravy, ktery lidi omezujou v parkovani a predevsim v ulicich za mestskym uradem, aby byl videt z oken uredniku, ze pracuje rozdava jak zbesily...to ze na jeden dum kde je 120 bytu pripada 30 parkovacich mist mu zjevne nevadi a vyziva se v tom pokud muze nekomu dat pokutu predevsim jak jsem rikal v dobe kdy je vic nez 50% mist oznacenych zancku zakaz zastaveni p dobu stavby...coz bylo od pulky dubna do konce cervna. i me toto postihlo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neprijde mi to moc vtipne, nemelo by to prijit vubec vtipne nikomu, kdo parkuje pred panelakama, jak rika vitto, 180 bytu a 100 parkovacich mist - napr. u nas a jezdim domu v polovine noci, takze s tou pulhodinou hledani nebyl pan az tak daleko... A MP? Proste polotovary, neco jako ostraha supermarketu, zakomplexovany "skoropolotovary". Je mi z toho spise do breku!!! _bre_

Vtipne je max. to, co poslal pan na MP, vice v tom nevidim. Proste se chtel jen dostat do zprav a to se mu povedlo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...