Přejít na obsah

downgrade elektrického okýnka

sraca

Doporučené příspěvky

Zdravím a pozdravuji místní experti

jsem majitelem felicie s elektrickými okýnky. Bohužel jsem při první servisní prohlídce zjistil, že přední okýnko spolujezdce má nefunkční motorek stahování. A proto že to řeším už přes rok jsem chtěl tento problém definitivně vyřešit.

Napadlo mně si koupit na vrakáči celej mechanismus+čalounění ručního stahování. cc600. Ale dá se to prohodit???

Možnost je i koupit novej motorek okýnka, ale ten vyjde bez montáže přes 2500.

Pak by se to třeba dalo nahradit jiným elektrickým stahováním, ale o tom už vůbec nic nevym

Díky za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec, přehodit se to dá. Ale musíš přehodit komplet stahovačku, okno použiješ svoje. Přehodíš tapec, montneš kliku a máš hotovo. Nepíšeš, zda-li máš origo stahování oken z fabriky... Pokud ano, odchází na stahovačce silon. Nedá se vyměnit, musíš koupit celou stahovačku za 2200,-kč (bez motorku). S motorkem to stojí 4800,-kč. Ale neznám případ, že by odešel motorek. Spíš je problém v seklé kabeláži v průchodce dveří. A pokud bys chtěl montovat univerzál motorek, pak to nejde. Čus-bus, Felicius! :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...