brasel Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 zdravim mam problem hledal sem ale nenasel ,kdyz vypnu klicek v zapalovani tak mi cvakne ve dverich central dodelaval sem na3gen vse v poradku prepinovano dignostika bez chyby,nevim cim to nesetkal se stim nekdo moc dekuji za rady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 mas tam nastavemo, aby te to po vytazeni klicu odemklo jde zvlast aktivovat autolock pri rychlosti nad 15km/h te to zamkne a pri vytazeni klicu odemkne i v odemcenem zamku cvakne, kdyz das povel odemknout automaticky zamknuti: komfortka 46, v prizpusobeni kanal 03 automaticke odemykani: komfortka 46, kanal 04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Mně to samé dělá alarm který jsem dodatečně instaloval. Patrně to souvisí s typem centrálu, jelikož u VW mi to nedělalo. Podařilo se mi to nastavit tak, že to cvakne až při vytažení klíčku, předtím to cvakalo při vypnutí zapalování což bylo horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 23. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 dik jeste prohledam vag a nastavim to dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.