kuku999 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Zdravim. Mam taky problem dnes vecer som sadol do auta a stropne svetla mi vobec nesvietia pri otovorenych dverach ani ked ich prepinam ani ked zapnem a vypnem svetielko. Zatom mam pocit ze svetla ktore su na dverach svietia nejako viac ako predtym neviem ci to s tym ma nejaku suvislost, ale radsej to napisem. Je to nejaka poistka? Alebo nejaka ina moznost? Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Pojistka tam je a nebo zkontrolovat žárovku ve světýlku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuku999 Vloženo 4. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Dakujem za odpoved, Nesvietia vsetky ziarovky v predu ani v zadu cize nemysim, ze to bude v ziarovke jedine ako to funguje na principe, ze ked niesvieti jedna nesvieti ziadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Když nesvítí jedna, svítí ostatní. Jezdil jsem nějakou dobu s prasklou žárovkou v zadním stropním světle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Tak podle kartičky u pojistek najít správnou pojistku a pokud bude OK, tak vyndat lampičku a zjistit jestli tam de eletrika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Mám stejný problém, A proud mi do světýlka ani jednoho ode dveří nejde. Někde jsem čet že můžou bejt upadený dráty u komfortky, kde jí na OII najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Tak diagnostika píše zkrat na +, že by přerušený kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Tak jsem šel po kabelu až k ŘJ palubní sítě a vše OK, tak už nevim, leda vyměnit tu palubní síť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.