MaD Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Prosím všechny znalé o pomoc. Asi po 700 km od výměny předních kotoučů se mi na mé O1 1.6/75kW rozsvítily kontrolky ABS a ASR. Když jsem to dal ma diagnostiku, hodilo to chybu: Číslo dílu: 1C0 907 379 K Díl a/nebo verze: ASR FRONT MK60 0103 Kódování: 0013313 1 závad nalezeno. 00283 - cidlo otaceni kola ABS - vpredu vlevo (G47) 012 - chyba v elektr. obvodu chybu mi odmazali, ale hned druhý den se objevila znovu a už nejde odmazat. Můžete mi poradit co asi mohlo odejít, případně kdo má v Praze šikovné ručičky a kouknul mi na to a dal to do pořádku? Díky za všechny konstruktivní rady. Do značkového autoservisu nechci, tam nejdřív vymění čidlo, následně půl auta a pak teprve budou zkoumat, jestli chyba zmizela. Jinak pojistky nad baterkou jsem už kontroloval, ty jsou v pořádku, a kabel od čidla mi přijde taky nepoškozený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davemo1 Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 (editace) Ono by taky bylo dobré ověřit si, jestli přiložený obrázek je pak pro ostatní čitelný. @MaD: Tady asi nic jiného jak kontrolu kabelu od čidla k jednotce a pokud ne tak výměnu samotného čidla, nevymyslíš. Editováno: 7. Červen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.