kaskader Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Ahoj kluci mam problem s koupi nove spojkove sady.Nevim zda mam koupit jednohmotu ,nebo dvouhmotu poraditemi prosim.Jedna se o octavii ii 1.9 tdi 77kw.A LUK ,nebo SAKS. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 môj názor..daj dvojhmotu,lebo čo som čítal na iných fórach,tak po prechode na jednohmotu mali problémy..LUK alebo SACHS je jedno...ak kúpiš celý set,môžeš nahradiť jedného z druhým toť si počkaj čo ti napíšu aj ostatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Určitě dvouhmotu.Když zaměníš za jednohmotu,tak to potom kope.Aspon tak mi to říkali,protože řeším také koupi celé sady.Jen ta cena.Někdo tu někde psal za dobrý peníz,ale nevím už kde.Proto přidám dotaz jestli někdo neví kde koupit sadu co nejlevněji.Samozřejmě ale kvalitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Jednoznačně dvouhmota a jednoznačně SACHS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Už nějakou dobu koukám na netu na ceny a nejlevnější jsem našel na cc-autodíly. Podle informací na fóru je tento shop v pořádku. Taky se na něj chystám. Poradíte mi jestli 228mm nebo 230mm? Oba rozměry jsou uvedeny na všechny kódy motorů, takže podle toho se řídit nedá. A v den kdy to bude dole, nemůžu spojku a dvouhmotu objednávat, nemůžu být dlouho bez auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Už nějakou dobu koukám na netu na ceny a nejlevnější jsem našel na cc-autodíly. Podle informací na fóru je tento shop v pořádku. Taky se na něj chystám. Poradíte mi jestli 228mm nebo 230mm? Oba rozměry jsou uvedeny na všechny kódy motorů, takže podle toho se řídit nedá. A v den kdy to bude dole, nemůžu spojku a dvouhmotu objednávat, nemůžu být dlouho bez auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Zadej si tam hodnoty tvého vozu a budeš hned vědět co tam použít. Tady máš O D K A Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 (editace) Už nějakou dobu koukám na netu na ceny a nejlevnější jsem našel na cc-autodíly. Prosím tě a to je i se setrvačníkem??? Ta cena se mi nezdá.Za 6000 kč od Sachs komplet spojka???, Já jsem našel toto: Spojka koplet Máte prosím někdo zkušenost s tímto eshopem???? Já jim psal dotaz ale doted se mi neozvali.Nejde totiž vyčíst jestli to je sachs,luk nebo něco jiného.Díky moc. Editováno: 31. Srpen 2011, autor: Klon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 jednohmotu moc nedoporučuju 10000,- komplet LUK s dvouhmotovým setrvačníkem, s klasickým ložiskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 jednoznacne dvojhmota SACHS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 je jedno jestli LUK nebo SACHS, oba jsou v prvovýrobě pro koncern Sachs je v tomto případně dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Minulý týden jsem měnil - SACHS (komplet) a originální ložisko a zatím super. Cena celkem: 9600.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeD Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Minulý týden jsem měnil - SACHS (komplet) a originální ložisko a zatím super. Cena celkem: 9600.- kde jsi to kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 http://www.hanza-autodily.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polygraf Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 viete mi poradit uz som vsade hladal, mam dielemu, potrebujem vymenit spojku na OII, MR 2007, 5stp prevodovka, 77kW/105 PS len neviem ci jednohmotny alebo dvoj, kazdy mi radi nieco ine. mate skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Taky jsem dostal spousty rad, vesměs automechanici radili vyměnit za jednohmotu, ing. strojaři dvojhmotu. Nakonec vyhrála myšlenka, že dvojhmota lépe tlumí vibrace než jednohmota a raději než je přenášet na převodovku utlumit je na spojce… http://www.cc-autodily.cz/setrvacnik-se-spojkou-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 do O2 bych zvolil dvouhmotu, je s ni vetsi komfort a setri prevodovku Cenove ta sada vychazi stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vapenna Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 čau,prosím tě,jak ti fakčí ta spojka,je to v pohodě,dnes jsem si ji také objednal u Hanza-díly ,ale trochu se bojím,když kupuji tu nejlevnější co jsem našel,aby byla kvalitní,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3nc00 Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 ja som dal jednohmotu, ked nieje odpruzenie na zotrvaku tak je odpruzena lamela len tak pre info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 to mas pravdu, ale urcite to nenahradi dvouhmotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/SKODA-OCTAVIA-1-9-TDi-2004-BKC-BJB-BLS-BXE-ENGINE-DUAL-MASS-FLYWHEEL-CLUTCH-KIT-/150795276305?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3ASkoda%7CModel%3AOctavia&hash=item231c195011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 U mě vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Osobně bych volil spíše od výrobce SACHS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Já mám Sachs a jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriky Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 zdravim odesla my taky spojka tak jsem objednal luk cena 9111kc tak snad to bude v pohode jinak nema nikdo zkusenosti s timto shopem http://www.vtmcar.cz/vtmcar/eshop/1-1-SKODA/0/5/1261-Spojka-spojkova-sada-KOMPLET-Skoda-Octavia-2-1-9-TDi-77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.