Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj kluci mam problem s koupi nove spojkove sady.Nevim zda mam koupit jednohmotu ,nebo dvouhmotu poraditemi prosim.Jedna se o octavii ii 1.9 tdi 77kw.A LUK ,nebo SAKS. Diky

môj názor..daj dvojhmotu,lebo čo som čítal na iných fórach,tak po prechode na jednohmotu mali problémy..LUK alebo SACHS je jedno...ak kúpiš celý set,môžeš nahradiť jedného z druhým :palec2:

toť si počkaj čo ti napíšu aj ostatný :kol-97:

Určitě dvouhmotu.Když zaměníš za jednohmotu,tak to potom kope.Aspon tak mi to říkali,protože řeším také koupi celé sady.Jen ta cena.Někdo tu někde psal za dobrý peníz,ale nevím už kde.Proto přidám dotaz jestli někdo neví kde koupit sadu co nejlevněji.Samozřejmě ale kvalitu...

Jednoznačně dvouhmota a jednoznačně SACHS. :palec2:

Už nějakou dobu koukám na netu na ceny a nejlevnější jsem našel na cc-autodíly. Podle informací na fóru je tento shop v pořádku. Taky se na něj chystám. Poradíte mi jestli 228mm nebo 230mm? Oba rozměry jsou uvedeny na všechny kódy motorů, takže podle toho se řídit nedá. A v den kdy to bude dole, nemůžu spojku a dvouhmotu objednávat, nemůžu být dlouho bez auta.

Už nějakou dobu koukám na netu na ceny a nejlevnější jsem našel na cc-autodíly. Podle informací na fóru je tento shop v pořádku. Taky se na něj chystám. Poradíte mi jestli 228mm nebo 230mm? Oba rozměry jsou uvedeny na všechny kódy motorů, takže podle toho se řídit nedá. A v den kdy to bude dole, nemůžu spojku a dvouhmotu objednávat, nemůžu být dlouho bez auta.

Zadej si tam hodnoty tvého vozu a budeš hned vědět co tam použít. Tady máš O D K A Z :palec2:

Už nějakou dobu koukám na netu na ceny a nejlevnější jsem našel na cc-autodíly.

Prosím tě a to je i se setrvačníkem??? Ta cena se mi nezdá.Za 6000 kč od Sachs komplet spojka???,

Já jsem našel toto:

Spojka koplet

Máte prosím někdo zkušenost s tímto eshopem???? Já jim psal dotaz ale doted se mi neozvali.Nejde totiž vyčíst jestli to je sachs,luk nebo něco jiného.Díky moc.

Upraveno od Klon

• 3 týdny později...

jednohmotu moc nedoporučuju

10000,- komplet LUK

s dvouhmotovým setrvačníkem, s klasickým ložiskem

jednoznacne dvojhmota SACHS

je jedno jestli LUK nebo SACHS, oba jsou v prvovýrobě pro koncern

Sachs je v tomto případně dražší

• 4 měsíce později...

Minulý týden jsem měnil - SACHS (komplet) a originální ložisko a zatím super. Cena celkem: 9600.-

Minulý týden jsem měnil - SACHS (komplet) a originální ložisko a zatím super. Cena celkem: 9600.-

kde jsi to kupoval?

• 3 měsíce později...

viete mi poradit uz som vsade hladal, mam dielemu, potrebujem vymenit spojku na OII, MR 2007, 5stp prevodovka, 77kW/105 PS len neviem ci jednohmotny alebo dvoj, kazdy mi radi nieco ine.

mate skusenosti?

Taky jsem dostal spousty rad, vesměs automechanici radili vyměnit za jednohmotu, ing. strojaři dvojhmotu. Nakonec vyhrála myšlenka, že dvojhmota lépe tlumí vibrace než jednohmota a raději než je přenášet na převodovku utlumit je na spojce…

http://www.cc-autodily.cz/setrvacnik-se-spojkou-4

do O2 bych zvolil dvouhmotu, je s ni vetsi komfort a setri prevodovku ;) Cenove ta sada vychazi stejne

• 2 týdny později...

čau,prosím tě,jak ti fakčí ta spojka,je to v pohodě,dnes jsem si ji také objednal u Hanza-díly ,ale trochu se bojím,když kupuji tu nejlevnější co jsem našel,aby byla kvalitní,dík

• 3 týdny později...

ja som dal jednohmotu, ked nieje odpruzenie na zotrvaku tak je odpruzena lamela :) len tak pre info

to mas pravdu, ale urcite to nenahradi dvouhmotu ;)

• 4 týdny později...

U mě vše v pořádku.

Osobně bych volil spíše od výrobce SACHS.

Já mám Sachs a jsem spokojený.

• 2 měsíce později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.