Publikováno Srpen 29, 201114 r Ahoj kluci mam problem s koupi nove spojkove sady.Nevim zda mam koupit jednohmotu ,nebo dvouhmotu poraditemi prosim.Jedna se o octavii ii 1.9 tdi 77kw.A LUK ,nebo SAKS. Diky
Srpen 30, 201114 r môj názor..daj dvojhmotu,lebo čo som čítal na iných fórach,tak po prechode na jednohmotu mali problémy..LUK alebo SACHS je jedno...ak kúpiš celý set,môžeš nahradiť jedného z druhým toť si počkaj čo ti napíšu aj ostatný
Srpen 30, 201114 r Určitě dvouhmotu.Když zaměníš za jednohmotu,tak to potom kope.Aspon tak mi to říkali,protože řeším také koupi celé sady.Jen ta cena.Někdo tu někde psal za dobrý peníz,ale nevím už kde.Proto přidám dotaz jestli někdo neví kde koupit sadu co nejlevněji.Samozřejmě ale kvalitu...
Srpen 30, 201114 r Už nějakou dobu koukám na netu na ceny a nejlevnější jsem našel na cc-autodíly. Podle informací na fóru je tento shop v pořádku. Taky se na něj chystám. Poradíte mi jestli 228mm nebo 230mm? Oba rozměry jsou uvedeny na všechny kódy motorů, takže podle toho se řídit nedá. A v den kdy to bude dole, nemůžu spojku a dvouhmotu objednávat, nemůžu být dlouho bez auta.
Srpen 30, 201114 r Už nějakou dobu koukám na netu na ceny a nejlevnější jsem našel na cc-autodíly. Podle informací na fóru je tento shop v pořádku. Taky se na něj chystám. Poradíte mi jestli 228mm nebo 230mm? Oba rozměry jsou uvedeny na všechny kódy motorů, takže podle toho se řídit nedá. A v den kdy to bude dole, nemůžu spojku a dvouhmotu objednávat, nemůžu být dlouho bez auta.
Srpen 30, 201114 r Zadej si tam hodnoty tvého vozu a budeš hned vědět co tam použít. Tady máš O D K A Z
Srpen 31, 201114 r Už nějakou dobu koukám na netu na ceny a nejlevnější jsem našel na cc-autodíly. Prosím tě a to je i se setrvačníkem??? Ta cena se mi nezdá.Za 6000 kč od Sachs komplet spojka???, Já jsem našel toto: Spojka koplet Máte prosím někdo zkušenost s tímto eshopem???? Já jim psal dotaz ale doted se mi neozvali.Nejde totiž vyčíst jestli to je sachs,luk nebo něco jiného.Díky moc. Upraveno Srpen 31, 201114 r od Klon
Září 17, 201113 r jednohmotu moc nedoporučuju 10000,- komplet LUK s dvouhmotovým setrvačníkem, s klasickým ložiskem
Září 17, 201113 r je jedno jestli LUK nebo SACHS, oba jsou v prvovýrobě pro koncern Sachs je v tomto případně dražší
Únor 7, 201213 r Minulý týden jsem měnil - SACHS (komplet) a originální ložisko a zatím super. Cena celkem: 9600.-
Únor 11, 201213 r Minulý týden jsem měnil - SACHS (komplet) a originální ložisko a zatím super. Cena celkem: 9600.- kde jsi to kupoval?
Červen 5, 201213 r viete mi poradit uz som vsade hladal, mam dielemu, potrebujem vymenit spojku na OII, MR 2007, 5stp prevodovka, 77kW/105 PS len neviem ci jednohmotny alebo dvoj, kazdy mi radi nieco ine. mate skusenosti?
Červen 5, 201213 r Taky jsem dostal spousty rad, vesměs automechanici radili vyměnit za jednohmotu, ing. strojaři dvojhmotu. Nakonec vyhrála myšlenka, že dvojhmota lépe tlumí vibrace než jednohmota a raději než je přenášet na převodovku utlumit je na spojce… http://www.cc-autodily.cz/setrvacnik-se-spojkou-4
Červen 6, 201213 r do O2 bych zvolil dvouhmotu, je s ni vetsi komfort a setri prevodovku Cenove ta sada vychazi stejne
Červen 19, 201213 r čau,prosím tě,jak ti fakčí ta spojka,je to v pohodě,dnes jsem si ji také objednal u Hanza-díly ,ale trochu se bojím,když kupuji tu nejlevnější co jsem našel,aby byla kvalitní,dík
Červenec 8, 201213 r ja som dal jednohmotu, ked nieje odpruzenie na zotrvaku tak je odpruzena lamela len tak pre info
Srpen 5, 201213 r http://www.ebay.co.uk/itm/SKODA-OCTAVIA-1-9-TDi-2004-BKC-BJB-BLS-BXE-ENGINE-DUAL-MASS-FLYWHEEL-CLUTCH-KIT-/150795276305?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3ASkoda%7CModel%3AOctavia&hash=item231c195011
Říjen 11, 201212 r zdravim odesla my taky spojka tak jsem objednal luk cena 9111kc tak snad to bude v pohode jinak nema nikdo zkusenosti s timto shopem http://www.vtmcar.cz/vtmcar/eshop/1-1-SKODA/0/5/1261-Spojka-spojkova-sada-KOMPLET-Skoda-Octavia-2-1-9-TDi-77kw
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.