Publikováno Červen 10, 201213 r Mám problém se zadní nápravou u octavie sedan. Koupil sem si stavitelný podvozek kw vše super až na jednu věc. Jedno zadní kolo je víc jak druhé a to cce o 1,5 cm. Při montáži sem chybu neudělal kontroloval sem to několikrát :-( Čím to může být? Ohlá nápravnice? Poradtě někdo prosím ;-)
Červen 10, 201213 r Autor [/qu Nie je to normalne!!! Hod foto. Nafocené to bohužel nemám... Ale vbc nwm čím to může být mám se snížený uplně nadoraz dole obě strany a ta jedna je víš o 1,5cm :-(
Červen 11, 201213 r sorry nerozuměl jsem tomu uplně . Je normál že je ke straně ,ale na výšku je to špatně.
Červen 11, 201213 r Autor Jj ALE ČÍM TO MŮŽE BÝT? neni to 1,5 cm ale tak 1cm tedka sem to měřil Upraveno Červen 11, 201213 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!!
Červen 11, 201213 r Autor Bohužel nééé :-( je to necelý centimetr ale vadí mě to když nevím jestli to tak má být sorry nerozuměl jsem tomu uplně . Je normál že je ke straně ,ale na výšku je to špatně. Když je ke straně tak to může ale přece hodit třeba pul cm né? Upraveno Červen 11, 201213 r od Wojnar Necituj poslední příspěvky a edituj příspěvky!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.