Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj koupil sem si Octavii 2 r.v 2007 s dual klimou... kdyz pridu tak po 1 dnu k autu a chci si pustit klimu tak nefunguje.. ale rozbehne se tak po 20min (jak kdy) nevim jestli to ma vyznam ale zkousim si stim hrat vypinat zapinat pak to teda de, pak muzu auto chcipat a startovat a uz funguje normalne.. ale druhy den zas nejde.. klima je nove naplnena a kompresor ma tlak celkem v poho...

nesetkal se nekdo?

Setkal, dělá mi to už dva dny přesně to co popisuješ, nastartuju, nejede, jedu tak 15 minut a klima se rozběhne, to samé včera i dneska, stratovat znova jsem to nezkoušel tak nevim. Ale klimu jsem zapínal a vypínal a nepomohlo to, prostě se rozběhla až tak po 15 minutách sama od sebe...

• Autor

A co stim? jestli na neco prides dej vedet...

Hm, dneska nebyly takové horka a klima mi jela od začátku naprosto v pohodě. Podle mě může být zrada v nějakém čidle nebo tak. Až budu mít čas tak zajedu na diagnostiku...

dravim Vas,

može mi unikať klíma cez snímač tlaku klimatizácie? Urobil som skúšku tlaku s dusíkom a hrozne to tam syčalo.....octavka 2

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.