Pierre001 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Mám možnost koupit ojetou Octavii II a nejsem si jistej, když je to 6 let starý auto. Chtěl bych se zeptat zkušenějších, co si o nabídce myslí, zda je cena ok, na které opravy/ výměny se mám v blízké době připravit příp. co často odchází u dané motorizace. Nabídka je následující: Škoda Octavia II (hatchback) - v provozu od 8/2006, najeto 145 tis. km, negarážováno - 2.0 TDI / 103 kW - 6 stupňová manuál. převodovka - ABS, ESP, ASR - 17" litá kola - automat. klima - tempomat, xenony, vyhřívané sedačky, mlhovky, centrál, zamykání řadící páky, imobilizér, el. okna a zrcátka, - cena 170 tis. korun Jezdil s tím jeden člověk, kterého znám, žádný závodník. Pravidelné prohlídky auto absolvovalo v autorizovaných servisech, nikdy nebylo nehavarováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Cena je rozumná, ale těžko všechno ostatní posoudit, když jsme ten vůz neviděli. Pokud je vůz pravidelně servisován a dá se dohledat kompletní servisní historie tak bych s koupí neváhal. Odejít ti může cokoliv, tomu se nevyhneš a velkou devizou je, že znáš osobně stávajícího majitele. Za mě pokud se ti to líbí a splňuje to tvé sny či představy tak do toho skoč. Takhle asi za mě. Ještě jedna věc koukni jestli už byl měněný rozvodový řemen,kladky atd... V těchto kilometrech by měl být už dávno vyměněný, ale pro jistotu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pierre001 Vloženo 17. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Auto vypadá dobře, už jsem v něm 2x jel a splňovalo to moje očekávání . Jinak ta servisní historie se určo dá dohledat, podívám se na ten řemen a další .... Bylo to služební auto takže se na ničem nešetřilo a pokud se něco mělo vyměnit tak se to vyměnilo pač to platila firma. Jasně, že se může rozbít cokoliv, snad budu mít štěstí. Vím, že je to ojetina takže počítám s fin. rezervou na nějaké opravy/ výměny ale snad to nějaký rok bude jezdit. Přemýšlel jsem, že na podzim půjdu do Ceeda tak 2, max. 3 roky starýho ale teď se vyskytlo tohle tak doufám, že nebudu litovat. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Nevim ale 2.0 TDI bych asi nevzal... nektere kousky mely celkem velke problémy... no snad tento vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 zdravim mam 2.0 TDI a jsem spokojen,,menši opravy jsem měl ,,,,,, sice vyměna turba ale v zaruce tak mě to ani nevadilo vykon super spotřeba je dobra 6.00.l sic jsem měl octavia 1.9. tdi 66kw rv1997 bez problemu najel jsem nani 300 000km a turbo je stale ok a spotřubu jsem měl 5.00l prostě 66kw jsou nej motory,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.