Přejít na obsah

Koupě ojeté Octávky

Pierre001

Doporučené příspěvky

Mám možnost koupit ojetou Octavii II a nejsem si jistej, když je to 6 let starý auto. Chtěl bych se zeptat zkušenějších, co si o nabídce myslí, zda je cena ok, na které opravy/ výměny se mám v blízké době připravit příp. co často odchází u dané motorizace. Nabídka je následující:

Škoda Octavia II (hatchback)

- v provozu od 8/2006, najeto 145 tis. km, negarážováno

- 2.0 TDI / 103 kW

- 6 stupňová manuál. převodovka

- ABS, ESP, ASR

- 17" litá kola

- automat. klima

- tempomat, xenony, vyhřívané sedačky, mlhovky, centrál, zamykání řadící páky, imobilizér, el. okna a zrcátka,

- cena 170 tis. korun

Jezdil s tím jeden člověk, kterého znám, žádný závodník. Pravidelné prohlídky auto absolvovalo v autorizovaných servisech, nikdy nebylo nehavarováno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena je rozumná, ale těžko všechno ostatní posoudit, když jsme ten vůz neviděli. :kol-28: Pokud je vůz pravidelně servisován a dá se dohledat kompletní servisní historie tak bych s koupí neváhal. Odejít ti může cokoliv, tomu se nevyhneš a velkou devizou je, že znáš osobně stávajícího majitele. Za mě pokud se ti to líbí a splňuje to tvé sny či představy tak do toho skoč. Takhle asi za mě. :kol-47: Ještě jedna věc koukni jestli už byl měněný rozvodový řemen,kladky atd... V těchto kilometrech by měl být už dávno vyměněný, ale pro jistotu.... :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Auto vypadá dobře, už jsem v něm 2x jel a splňovalo to moje očekávání :kol-47: . Jinak ta servisní historie se určo dá dohledat, podívám se na ten řemen a další .... Bylo to služební auto takže se na ničem nešetřilo a pokud se něco mělo vyměnit tak se to vyměnilo pač to platila firma. Jasně, že se může rozbít cokoliv, snad budu mít štěstí. Vím, že je to ojetina takže počítám s fin. rezervou na nějaké opravy/ výměny ale snad to nějaký rok bude jezdit. Přemýšlel jsem, že na podzim půjdu do Ceeda tak 2, max. 3 roky starýho ale teď se vyskytlo tohle tak doufám, že nebudu litovat. Uvidíme.

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

zdravim mam 2.0 TDI a jsem spokojen,,menši opravy jsem měl ,,,,,, sice vyměna turba ale v zaruce tak mě to ani nevadilo vykon super spotřeba je dobra 6.00.l sic jsem měl octavia 1.9. tdi 66kw rv1997 bez problemu najel jsem nani 300 000km a turbo je stale ok a spotřubu jsem měl 5.00l prostě 66kw jsou nej motory,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :kol-47: :kol-47: :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...