Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

neviete prosim niekto, ako sa daju demontovat na zadnych dverach tie male skla? predchadzajuci majitel mal auto od leasingovky a na sklach maju vypieskovane logo, chcem davat na skla zatemnovacie folie a to blede logo by na tmavych foliach az moc kricalo

Vloženo

To som pochopil!!! :kol-47:

Ale ved chod kde ti budu lepit folie na skla a oni ich demontuju . Ty das len druhe skla bez loga na ktore nalepia foliu a namontuju naspet do gumy.

Zbytocna a dvojita robota pre teba vyberat skla a davat nove.

Vloženo

vydělávat skla? zbytečná práce, kdych na vlastní oči neviděl lepení bez demontu tak bych pochyboval lepení trvá pár desítek minut a drbačku s tapecama a usazování skel bych teda nechtěl vidět ani platit na svojem autě. Když demont skel tak při jejich pokovení.

aughostino opravdu bude na folii logo tak vidět? já mám pískovaný vin a nemám tam nalepený kolem vin ten debilní rámeček že su chráněný a je to vpohodě

Vloženo

znám jen kvalitně lepená (Vařecha - Zlín) bez demontáže (moje 3 roky) a nemůžu soudit jaký je rozdíl s demontáží, takže výhody nevidím a spíše teoretické nevýhody v rizicích zpětné montáže skel a tapeců a jak to dopadá všichni víme - zatékání, vrzání, prasklé kabely a jiné chuťovky, ale ty máš určitě pravdu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...