stany Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Ahoj,davam to sem,protoze potrebuju rychlou reakci,vyhledaval jsem tema,ale bylo hodne neaktualni... Chtel bych poradit,mam ted platit povinne ruceni do zacatku nove smlouvy me nezbyva 6.tydnu,chtel jsem sjednat online na pobocce nove,tak mezi reci me poradil pojistovak-konkurenc.pojistovna,ze by stacily dat znacky na den do depozitu.Muzete k tomu neco napsat?.Je to mozne?.Je to mozne udeĺat i s autem na kterem ted bezí nova pojistka?.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 (editace) Ahoj,davam to sem,protoze potrebuju rychlou reakci,vyhledaval jsem tema,ale bylo hodne neaktualni... Jak dlouho si na fóru, že nevíš, že přidáním i do hóóódně neaktuálního téma posuneš jen na začátek seznamu, čili v konečném důsledků stejný efekt jako vlákno nové. Apropo, jeden z admunů Ti tady založil celou sekci http://forum.skodahome.cz/forum/266-povinna-ruceni/ Editováno: 19. Červen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.