Přejít na obsah

My ublizeni novacci

Marepa

Doporučené příspěvky

Tak ja teda nevim, ale najednou to jde v klidu, jakto?? ze by chybeli hlavni strujci utoku? :D

ale no tak, ved tu nikto vazne neutocil :)

ale preventivny BAN to je aj tak sila...

No narovinu... Pickuper by tu akorat delal zlo - podle me nedokaze poznat, kdy konci sranda. Ale budiz, jakmile mu vychladne horka hlava, tak mu ban smazu. Musis me chapat, ze jsem nechtel, aby se tady nadavalo do pozdnich nocnich hodin. Jsem rad, ze se to tady dokazalo uklidnit -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HAHA.Ty se taky te vojně vyhýbáš obloukem.To se ti to kecá,když si studuješ a počas studia vojnu zruší co??To my jsem museti tvrdě simulovat :D

Jinak Martinoslav nemá HTP,ale její Klon 1,4 :smich::smich:

Tomu se rika soustavna priprava na budouci povolani. Co myslis kdo bude Cosbymu jednou platit na duchod... :D

No ma 1.4 ale musi to jet jeste hur nez HTP kdyz na tom taha tolik plastu... :smich:

Odkaz ke komentáři

HAHA.Ty se taky te vojně vyhýbáš obloukem.To se ti to kecá,když si studuješ a počas studia vojnu zruší co??To my jsem museti tvrdě simulovat :D

Jinak Martinoslav nemá HTP,ale její Klon 1,4 :smich::smich:

no tak to mi bolo hned jasne, ze tam nema poriadny motor :) ale ostatne je velmo fajn, len som si vsimol drobnosti ako chybajuce ostrekovace ku xenonom, co by malo byt a pochybujem aj, ze tam ma namontovanu automaticku regulaciu sklonu svetiel :) ale inac budiz.. :)

Odkaz ke komentáři

Jinak Martinoslav nemá HTP,ale její Klon 1,4 :smich:  :smich:

Ty srabe... :disgust: Ty mas drzet s nama, ne s nima lol

Nehan, nehan, Cosby proste zcela spravne a uvedomele pochopil, kdo ma moralni prevahu a je celkove lepsi... :p:D

Odkaz ke komentáři

p0etrik: presne o tych nadstavcoch na naraznik co ma martinoslav som uvazoval aj ja.. dobre to vyzera a urcite je to aj schvalene lebo je to original schade..

Proti gustu... Akorat teda nech tu radlici nalakovat do barvy auta a ne jako Martinoslav nejakou divnou oranzovou... :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...