cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ja též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Sami krypli tu budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Cosby, srovnej je do latě... Ale no ze se do nas bude navazet nekdo s HTP, no teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ja též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Tak ja teda nevim, ale najednou to jde v klidu, jakto?? ze by chybeli hlavni strujci utoku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Tak ja teda nevim, ale najednou to jde v klidu, jakto?? ze by chybeli hlavni strujci utoku? ale no tak, ved tu nikto vazne neutocil ale preventivny BAN to je aj tak sila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Sami krypli tu budou No jak vidim akorat ja jsem tu cely chap bez modre knizky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Tak ja teda nevim, ale najednou to jde v klidu, jakto?? ze by chybeli hlavni strujci utoku? Chce to požrat trochu vtipne kase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Tak ja teda nevim, ale najednou to jde v klidu, jakto?? ze by chybeli hlavni strujci utoku? ale no tak, ved tu nikto vazne neutocil ale preventivny BAN to je aj tak sila... No narovinu... Pickuper by tu akorat delal zlo - podle me nedokaze poznat, kdy konci sranda. Ale budiz, jakmile mu vychladne horka hlava, tak mu ban smazu. Musis me chapat, ze jsem nechtel, aby se tady nadavalo do pozdnich nocnich hodin. Jsem rad, ze se to tady dokazalo uklidnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Germi123 Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Má tu někdo vočipované TDI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 HAHA.Ty se taky te vojně vyhýbáš obloukem.To se ti to kecá,když si studuješ a počas studia vojnu zruší co??To my jsem museti tvrdě simulovat Jinak Martinoslav nemá HTP,ale její Klon 1,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Tak ja teda nevim, ale najednou to jde v klidu, jakto?? ze by chybeli hlavni strujci utoku? Chce to požrat trochu vtipne kase... Jejda, tak ted jsem se nad sebou na chvili zamyslel Hmmmm, nikam to nevede, zustanu dal tak strasne zly a ubohy admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 HAHA.Ty se taky te vojně vyhýbáš obloukem.To se ti to kecá,když si studuješ a počas studia vojnu zruší co??To my jsem museti tvrdě simulovat Jinak Martinoslav nemá HTP,ale její Klon 1,4 Ty srabe... Ty mas drzet s nama, ne s nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 martinoslav: tak to potom bude mat pickuper ten BAN vecne lebo on nevychladne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 HAHA.Ty se taky te vojně vyhýbáš obloukem.To se ti to kecá,když si studuješ a počas studia vojnu zruší co??To my jsem museti tvrdě simulovat Jinak Martinoslav nemá HTP,ale její Klon 1,4 Tomu se rika soustavna priprava na budouci povolani. Co myslis kdo bude Cosbymu jednou platit na duchod... No ma 1.4 ale musi to jet jeste hur nez HTP kdyz na tom taha tolik plastu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 martinoslav: tak to potom bude mat pickuper ten BAN vecne lebo on nevychladne I to se muze stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 HAHA.Ty se taky te vojně vyhýbáš obloukem.To se ti to kecá,když si studuješ a počas studia vojnu zruší co??To my jsem museti tvrdě simulovat Jinak Martinoslav nemá HTP,ale její Klon 1,4 no tak to mi bolo hned jasne, ze tam nema poriadny motor ale ostatne je velmo fajn, len som si vsimol drobnosti ako chybajuce ostrekovace ku xenonom, co by malo byt a pochybujem aj, ze tam ma namontovanu automaticku regulaciu sklonu svetiel ale inac budiz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andr3w Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 to chce hned davat BANany, zivy priklad je text co napisal vas admin na iny server: Pickuper dostal BAN za to, jak se chova tady. Ne za to kolik prispevku mel na skodaforu. Nechci, aby tam neco podobneho vubec lezlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 HAHA.Ty se taky te vojně vyhýbáš obloukem.To se ti to kecá,když si studuješ a počas studia vojnu zruší co??To my jsem museti tvrdě simulovat Jinak Martinoslav nemá HTP,ale její Klon 1,4 Ty srabe... Ty mas drzet s nama, ne s nima Nehan, nehan, Cosby proste zcela spravne a uvedomele pochopil, kdo ma moralni prevahu a je celkove lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 p0etrik: presne o tych nadstavcoch na naraznik co ma martinoslav som uvazoval aj ja.. dobre to vyzera a urcite je to aj schvalene lebo je to original schade.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Já si na důchod spořím do stružochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jinak Hospoda hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 p0etrik: presne o tych nadstavcoch na naraznik co ma martinoslav som uvazoval aj ja.. dobre to vyzera a urcite je to aj schvalene lebo je to original schade.. Proti gustu... Akorat teda nech tu radlici nalakovat do barvy auta a ne jako Martinoslav nejakou divnou oranzovou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 p0etrik: aka radlica?? toto je celkom decentne.. sused to mal na modrej fabii a vyzeralo to dobre... inac uz tu vidim aj redlinera nejak sa nam to tu rozrasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 dobry vecer, vraj je tu squely pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.