Srpen 11, 200619 r germi: páč tady jsou odborníci... a ne jako na AR kde někdo kdo aspon trochu něco ví je hned servisman
Srpen 11, 200619 r teraz som nanervy najprv tu citam ako sa nema vela pisat a teraz ze mam vela pisat
Srpen 11, 200619 r germi: páč tady jsou odborníci... a ne jako na AR kde někdo kdo aspon trochu něco ví je hned servisman Presne, na Autorevue staci aby se jednou projel v HTP a uz dostane frcku...
Srpen 11, 200619 r teraz som nanervy najprv tu citam ako sa nema vela pisat a teraz ze mam vela pisat a z takej prkotiny si na nervy??
Srpen 11, 200619 r Musíš moooc psát a pak se změníš Aha, a nestačili by Vám upnout DP, Kalkulačky na Radio nebo vyhledat něco na Googlu
Srpen 11, 200619 r redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav...
Srpen 11, 200619 r redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav... hotový cirkus,že??
Srpen 11, 200619 r redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav... to mas ako so skodovkami: funguje, nefunguje, funguje....
Srpen 11, 200619 r juuu tady to žije, ale ten žabinec mi pěkně sere, ta barva si to změň v nastavení ty juro
Srpen 11, 200619 r redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav... to mas ako so skodovkami: funguje, nefunguje, funguje.... byt adminom tak ti dam za tuto vetu dozivotny BAN
Srpen 11, 200619 r redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav... to mas ako so skodovkami: funguje, nefunguje, funguje.... hmm skodofka to je take binarne auto co?
Srpen 11, 200619 r redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav... to mas ako so skodovkami: funguje, nefunguje, funguje.... hmm skodofka to je take binarne auto co? Jo,ale těch 0 je tam víc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.