Srpen 11, 200619 r cosby: nějak tam nevidím možnost to změnit ked si drevo.. daj si nastavenie a vlavo si daj zmenit vzhlad a tam si vyber potom
Srpen 11, 200619 r redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav... to mas ako so skodovkami: funguje, nefunguje, funguje.... hmm skodofka to je take binarne auto co? Jo,ale těch 0 je tam víc. Ja jsem se svym anglicakem zatim spokojeny, a doufam ze dal budu (tuk tuk). Ale pikap se zacina nejak podezdrele srat. Uhliky ve starteru, radio, napajeni anteny, za mokra zapalovaci lista, ted z niceho nic zacal blbnou synchron na 3. stupni...
Srpen 11, 200619 r redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav... to mas ako so skodovkami: funguje, nefunguje, funguje.... hmm skodofka to je take binarne auto co? Jo,ale těch 0 je tam víc. Ja jsem se svym anglicakem zatim spokojeny, a doufam ze dal budu (tuk tuk). Ale pikap se zacina nejak podezdrele srat. Uhliky ve starteru, radio, napajeni anteny, za mokra zapalovaci lista, ted z niceho nic zacal blbnou synchron na 3. stupni... No jo no.Pick Up se odebírá do věčných lovišť a já už jsem starej ti pod tím ležet
Srpen 11, 200619 r poetrik: to z nicoho nic nebolo, to ty blbo radis Volně přeloženo-nauč se pořádně kvedlat s tou šaltpákou
Srpen 11, 200619 r cosby: Pres tu manzetu prolinal tuk, napastil jsem tam nakonec tu kovovou pasku. Head: Nejsem si jisty kolik to ma najeto doopravdy, no a na to jakou to dostava sadu je to furt zlate...
Srpen 11, 200619 r poetrik: to z nicoho nic nebolo, to ty blbo radis VOLE Abych se ted ucil na stara kolena radit s meziplynem...
Srpen 11, 200619 r Budte na Kalfu hodni, je zamilovanej. Ani tenhle thread nemohl najit. no ked "ono" stoji tak aj rozum stoji
Srpen 11, 200619 r ta kovová je na pikaču,rozřízne to cosby: Pres tu plastovou pasku to zas prolinalo. Stejne to ted pujde ke kabatovi, tak mu reknu at na to mrknou a dotahnou to do konce.
Srpen 11, 200619 r ta kovová je na pikaču,rozřízne to cosby: Pres tu plastovou pasku to zas prolinalo. Stejne to ted pujde ke kabatovi, tak mu reknu at na to mrknou a dotahnou to do konce. to byly zbytky
Srpen 11, 200619 r cosby jo to jo, ale tam pak už je jen kolik příspěvku na stránku a tak ale vzhled fora tam neni
Srpen 11, 200619 r to byly zbytky No ja jsem to jednou otrel jak jsem ti rikal a pak jsem se po pat stech kilometrech dival znova a bylo to tam znova a docela dost, tak jsem to radeji remrdal...
Srpen 11, 200619 r p0etrik: tak ja mam 480tis a synchchrony jsou tak na 80%, zadny stupen neni problemovy... Ale zase se bojim vzadu slapnout na podlahu
Srpen 11, 200619 r cosby jo to jo, ale tam pak už je jen kolik příspěvku na stránku a tak ale vzhled fora tam neni drevo, das si nastavenia, vlavo dole moznosti, tam vzhlad a jazyk a tam si vyberes iny vzhlad
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.