Kalfa Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 cosby: nějak tam nevidím možnost to změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 cosby: nějak tam nevidím možnost to změnit ked si drevo.. daj si nastavenie a vlavo si daj zmenit vzhlad a tam si vyber potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 NASTAVENÍ FÓRA-VZHLED A JAZYK-BARVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav... to mas ako so skodovkami: funguje, nefunguje, funguje.... hmm skodofka to je take binarne auto co? Jo,ale těch 0 je tam víc. Ja jsem se svym anglicakem zatim spokojeny, a doufam ze dal budu (tuk tuk). Ale pikap se zacina nejak podezdrele srat. Uhliky ve starteru, radio, napajeni anteny, za mokra zapalovaci lista, ted z niceho nic zacal blbnou synchron na 3. stupni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 poetrik: to z nicoho nic nebolo, to ty blbo radis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 redliner: hold, tu je zvyk rychla zmena nazorov, zamknut forum, odomknut, vela nepisat, pisat vela, ina krajina iny mrav... to mas ako so skodovkami: funguje, nefunguje, funguje.... hmm skodofka to je take binarne auto co? Jo,ale těch 0 je tam víc. Ja jsem se svym anglicakem zatim spokojeny, a doufam ze dal budu (tuk tuk). Ale pikap se zacina nejak podezdrele srat. Uhliky ve starteru, radio, napajeni anteny, za mokra zapalovaci lista, ted z niceho nic zacal blbnou synchron na 3. stupni... No jo no.Pick Up se odebírá do věčných lovišť a já už jsem starej ti pod tím ležet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HQ1 Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 p0etrik: Kurna na to ze oproti mne nemas skoro nic najety se ti to sere nejak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Budte na Kalfu hodni, je zamilovanej. Ani tenhle thread nemohl najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 poetrik: to z nicoho nic nebolo, to ty blbo radis Volně přeloženo-nauč se pořádně kvedlat s tou šaltpákou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 cosby: Pres tu manzetu prolinal tuk, napastil jsem tam nakonec tu kovovou pasku. Head: Nejsem si jisty kolik to ma najeto doopravdy, no a na to jakou to dostava sadu je to furt zlate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ta kovová je na pikaču,rozřízne to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 poetrik: to z nicoho nic nebolo, to ty blbo radis VOLE Abych se ted ucil na stara kolena radit s meziplynem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalfa Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 cosby: to tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Budte na Kalfu hodni, je zamilovanej. Ani tenhle thread nemohl najit. no ked "ono" stoji tak aj rozum stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 cosby: to tam nemám ale máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ta kovová je na pikaču,rozřízne to cosby: Pres tu plastovou pasku to zas prolinalo. Stejne to ted pujde ke kabatovi, tak mu reknu at na to mrknou a dotahnou to do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 nahoře na této stránce máš nastavení,potom možnosti-vzhled .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ta kovová je na pikaču,rozřízne to cosby: Pres tu plastovou pasku to zas prolinalo. Stejne to ted pujde ke kabatovi, tak mu reknu at na to mrknou a dotahnou to do konce. to byly zbytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalfa Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 cosby jo to jo, ale tam pak už je jen kolik příspěvku na stránku a tak ale vzhled fora tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 ono je to tady celé takové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 to byly zbytky No ja jsem to jednou otrel jak jsem ti rikal a pak jsem se po pat stech kilometrech dival znova a bylo to tam znova a docela dost, tak jsem to radeji remrdal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HQ1 Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 p0etrik: tak ja mam 480tis a synchchrony jsou tak na 80%, zadny stupen neni problemovy... Ale zase se bojim vzadu slapnout na podlahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalfa Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 cosby: jj to je... tak pojd do garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 cosby jo to jo, ale tam pak už je jen kolik příspěvku na stránku a tak ale vzhled fora tam neni drevo, das si nastavenia, vlavo dole moznosti, tam vzhlad a jazyk a tam si vyberes iny vzhlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.