Přejít na obsah

My ublizeni novacci

Marepa

Doporučené příspěvky

FUJ, ček je tu chvilku a už na něj řvou :D

germi: normalne mi je dali v servisu, za to že na fakturu omylem připsali něco co mi měli dát zadara, páč to posledně zničili... no kže věc za 150 na faktuře a co s tim ? dvě polokošile škoda motorsport to jistí :) doufam že na nich neni podepsanej ten čurymrd schwarz :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HAHA.Ty se taky te vojně vyhýbáš obloukem.To se ti to kecá,když si studuješ a počas studia vojnu zruší co??To my jsem museti tvrdě simulovat :D

Jinak Martinoslav nemá HTP,ale její Klon 1,4 :smich:  :smich:

Ty srabe... :disgust: Ty mas drzet s nama, ne s nima lol

S kym mám držet já? :D:D Já jsem se nikdy ublíženej nesítil :smich:

Odkaz ke komentáři

A tos jeste necetl to, co bylo v tematu o autorevue... Ale uz jsem to promazal. Byly toho 3 a pul stranky. A dalsich asi 40 stranek je v diskusi na autorevue, tam se kluci projevili jako opravdu hrozne vtipni a bystri. Neuveritelne jak si nekdo muze myslet, ze je vtipnej, kdyz je xenofobni, urazi a pomlouva. To jsem vazne nepobral.

Odkaz ke komentáři

Jinak tady je zmineny mirror na nasi diskusi na autorevue.cz http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=6674

Doporucuju procist - to, co tam predvadej, je ukazka skutecne genialniho humoru - napriklad nadavani do dementnich zidu. Dokonce me tam nazvali cikanetem do ktereho je potreba kopat.

To potvrzuje tema, ktere jsem zalozil o AR tady v lamparne - autorevue upada a ctenari s nim...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...