Pavluša Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 (editace) Můžete mne prosím poradit jestli je možné namontovat 2din autoradio swing kdyz mám ve voze 1din rádio. Je k tomu něco potřeba dokoupit? děkuji Octavia II rok 2008 Editováno: 27. Červen 2012, autor: Pavluša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 Určitě musí jít, protože Columbus je 2DIN. Potřebuješ novej rámeček kolem rádia a ten "šuplík" do kterýho se dává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluša Vloženo 27. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 tak to by bylo super,jen nevím jestli nebude vadit že na antenu mám jen jeden výstup a na radiu jsou dva ,nevím na co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 To ti musí poradit nějkdo přes eletriku. Ale v tom případě musíš napsat co tam chceš dávat za rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 anteny neva, dá se dát vyhýbka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluša Vloženo 28. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 dekuji za odpo mam tam 1din melody a chci davat swing.kde se da sehnat ta vyhybka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Třeba tady: http://www.fancarhifi.cz/ je to člen fora a ví co dělá. Můžeš ho kontaktovatr klidně pomocí SZ ( http://forum.skodahome.cz/user/845-fancarhifi/ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluša Vloženo 30. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.