galaher Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Mám na své Octavii 98 zamykání centrálu na klíč.Stává se mi poslední dobou,když zamykám dveře zámkem u řidiče tak se centrál vůbec nezapne.Pokud,ale zamykám přes kufr tak se pěkně spustí(centrál) a zavře se celé auto.Je to snad mikrospínači v zámku zamykání u ridiče.Chci ze zeptat jestli pomůže koupě dálkového ovládaní centrálu.Mám v merku tento:Portman - Apollo.A ještě jedna otázka.Čím to,že v motorky centrálu po zapnutí ještě jednou cvaknou.Děkuji všem za odpověd či příspěvek´nebo radu kdo v okolí Ostravska je schopen tento jev odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 viděl bych to na ten mikrospínač nové DO mikrospínač nespraví dvojí cvaknutí je potvrzení zamčení tz. safemód po kterým ti začne blikat kontrolka ve dveřích v okolí OStravska by ti mohl pomoci Cosby ze Štranberka (jednu dobu dělal repasy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.