mee Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Zdravím, chystám se na pár úprav pro mého miláčka a to přidání 3D černý karbon na kufr,střechu,kapotu od motoru s tím že i křídlo. Autíčko mam Octavia II 2006. A tím bych se vás chtěl na něco zeptat, jestli by se našel někdo který by se podělil o odkaz na nějakou firmu přes kterého si taky nechal dělat karbon na auto byl bych vám vděčný. Ještě jedná otázka mi nastala jestli mam křídlo lepit či si nechat namontovat servisem? Děkuji mockrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Křídlo mám jenom přilepený a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mee Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Ok to jsem potřeboval vědět, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Zdar, doporučuju kvalitní lepidlo na autoskla + primer (to je ta barvička). Já si to lepil sám lepidlem WURTH, postup dodržen a dá se na tom snad i viset S 3D foliemi ti můžu poradit (není jedna jako druhá) a to nejen cenou, ale hlavně i kvalitou, případně to i instaluju (viz.moje galerie). Nic nenutím, beztak je na tobě kde si to ve finále necháš udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.