Přejít na obsah

mee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli mee

  • Narozeniny 26.5.1992

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://3mdesign.cz

Oznámení mee

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Mam Octavia a taky jsem měl problémy a to velké s kaminkama. Nejhorší jsou ty cesty na šachtu, a jak ještě magoři začnou předbíhat a vy posloucháte jen ty kamínky jak sviští. Tak jsem se nasr** a nahodil jsem si folií a už to nemusím řešit.
  2. mee

    Můj mazlik

    Menší úpravy mého mazlika, ještě se bude dodělavat.
  3. Zdravím, potřeboval bych vás poprosit o pomoc. Jedná se mi o to že mi druhé auto sejmulo zrcátko a to se mi naštěstí sklopilo tak mi to neurvalo celé. Ale teď řeším dilema, jestli ho mam vyměnit radši celé nebo jen dokoupit blikač s krytem zrcátka a sklíčko? Ještě jsem zapomněl dodat že elektrika v zrcátku mi funguje. A hned bych měl i druhý dotaz a to jestli bych mohl vyměnit blikač obyč, za blikač i s osvětlením prostoru nástupního. Děkuji, budu rád za každou radu.
  4. mee

    Interier

    Zdravím pánové, mam černý interiér kdyby někdo měl bíly a chtěl by ho vyměnit za černý až se ozve. Ale nesmí být nijak poškožený moc, černý interiér který mam na výměnu je jak nový. Můžete psát i sms na telefoní číslo +420 734736987.
  5. mee

    Hluk od pravého kola

    To ložisko, na které mam odkaz tak se chci zeptat jestli je kvalitní (FAG) ? Dík moc a jinak v pondělí mizím do servisu
  6. mee

    Hluk od pravého kola

    No ptal jsem se známých a slyšel jsem že jestli koupím ložisko ( http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_lozisko_predniho_kola_fag_sada-1J0498625S ) plus práce mechanika tak že mě to vyjde na stejno kdybych koupil přední náboj s ložiskem, že bych nemusel platit za práci mechanikovy. Ale spíše si myslím že levnější bude když nechám jen ložisko vyměnit..
  7. mee

    Carbon

    Ok to jsem potřeboval vědět, díky moc
  8. mee

    Hluk od pravého kola

    Měl bych ještě poslední otázku na vás, známý mi říkal že musím u přední nápravy vyměnit celý náboj s ložiskem. Mě by zajímalo jestli musím či nemusím a půjde jen ložisko, abych potom nezjistil že mi je samotné ložisko na nic. Přitom jsem našel jen ložisko předního kola - FAG ale nevím jak poznám aby mi to pasovalo na to moje auto. Jak to poznám či jestli jsou ložiska stejné. Díky moc za rady
  9. mee

    Carbon

    Zdravím, chystám se na pár úprav pro mého miláčka a to přidání 3D černý karbon na kufr,střechu,kapotu od motoru s tím že i křídlo. Autíčko mam Octavia II 2006. A tím bych se vás chtěl na něco zeptat, jestli by se našel někdo který by se podělil o odkaz na nějakou firmu přes kterého si taky nechal dělat karbon na auto byl bych vám vděčný. Ještě jedná otázka mi nastala jestli mam křídlo lepit či si nechat namontovat servisem? Děkuji mockrát.
  10. mee

    Hluk od pravého kola

    No tak je to tím ložiskem, poradíte mi někdo nějaké ? Prosím
  11. mee

    Hluk od pravého kola

    Ono bylo právě načle, a ted jak kdyby odešlo. Měli byste někdo odkaz na ložiska na přední kola pro Octavia II 1.9 TDI, rok 2006? Našel jsem nějaké ale nějak tomu nevěřím tak bych byl rád kdyby mi někdo dal odkaz na nějaké kvalitní. Díky moc
  12. Já už mam problém vyřešený, pojištovna mi nový originální EGR Ventil proplatilo a přitom se zjistilo že je jen prasklá hadička takže ventil nebyl pod tlakem tak mi to vyhazovalo kontrolku Emise do dílny. Takže mám EGR Ventil na prodej na víc ) Kdyby někdo měl zájem o koupě ventilu pište.
  13. mee

    Hluk od pravého kola

    No jedná se o to že už při koupi auta tam byl problém s ložiskama no. Tak možná při tom narázu na patník se dojebalo úplně, nejhorší to je při zatačení či při zvyšování výkonu.
  14. Dobrý, jestli vás můžu poprosit o radu. Chytil jsem smyk kvuli auta co mi vyjelo do cesty a skončilo to že boční kola narazily o pátník a najednou jsem poslouchal takový divný hluk od předního pravého kola. Chystám se to dát servisu aby zjistilo co s tím může být, tak se vás chci zeptat co to může být. Děkuji mockrát.
  15. Určitě to tu hodím, jinak prozatím díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...