Milhausek Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 ano dá, výměnou za originál montovanou z výroby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msp Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 (editace) A náhodou nějaký zdroj na materiál? Octavia II 2007, sound system. Díky za info. M. Editováno: 13. Září 2012, autor: msp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Zdravím, chci se zeptat mám Octavii 2 r.v. 2006 a chci namontovat origo park.asist. . Radio mam Streem bez MP3. Bude mi ukazovat na radiu? Další musim vyměnit i Gateway nebo stačí jen nakodovat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 záleží jakou RJ použiješ, podle toho musíš nebo nemusíš vyměnit gateway.. na radiu ukazova bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Ahoj nema nahodou někdo zkušenosti s tim Jablotronem PS-082 A.Děkuji za připadne info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojinmojjin Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Na OII mám PA přední i zadní origo i na rádiu. Na dvou předchozích autech jsem měl Sencor SCA PARK 100 za 500 Kč jen pípací z důvodu nemožnosti dobrého umístění zobrazovací jednotky a jeden Čínský z Aukra za 400 Kč a s přesností jsem byl taky spokojený. Nyní když mám origo přední i zadní tak bez zapnutého rádia nevím jestli hlásí předek nebo zadek. Ale bez parkováku už bych být nechtěl, měl jsem ho teď týden pokažený a parkoval jsem normálně - ale to pohodlí je o něčem jiném. Jinak výhoda neorigo je v ceně za výměnu pouhých dvou origo čidel a nalezení problému a diagnostiky jsem vygrcal 4000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojinmojjin Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 I ty levné asistenty jsou lakovatelné, jen se na ně nesmí stříkat silné vrstvy, lepší je několikrát poprášit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badyla Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Zdravim,nenašel by se někdo na dodělání PA okr. Strakonice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 myslim, ze primo ze strakonic je ferda25, najdes ho tady na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 jj ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.