Prosinec 19, 201212 r Under uz je nabeton zas pod obraz a ja za chvili koncim sihtu a doma v lednicce me ceka par nadherne orosenych kousku
Prosinec 20, 201212 r Autor V ledničce na mě čeká vychlazený Jameson. Samozřejmě, že čistý, bez míchání s kolou atd.
Prosinec 22, 201212 r Jsem se včera a vypadá to, že jsem ten konec světa přežil sám. Tak je tedy pravda, že ožralej má štěstí.
Prosinec 22, 201212 r Nam se vcera rozbila v praci flaska rumu tak prosim vsehny pritomne o minutu ticha a chvili rozjimani
Prosinec 22, 201212 r tak zrovna s rumom som od určitej doby (PVS) vysporiadaný ...povyšovačka urobila svoje
Prosinec 23, 201212 r a vod toho tu máme moudrý poučky: co se v mládí ...., ve stáří jako když .... jinak taky sem včera dopadl obdobně jako Pán moří...
Prosinec 23, 201212 r odcházím, se společensky znemožnit... (léčit nachlazení), léčba jasná, úspěšnost nejistá...
Leden 1, 201312 r snažim se jak mužu ,ale nak jatra si stěžujou , ale to bude tim šampusem , takove ty bublave věci mi nak škodi
Leden 1, 201312 r Ještěže slivovice a hruškovice nebublá. Tedy když je namražená a nemyslím výrobní proces.
Leden 1, 201312 r aaa, tak slivovičkou jsem se přikrmoval do pulnoci ,ale pak to pokazily ty bublinky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.