grino Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Pred mesiacom som si kupil SB, a pri 1500 otackach mi moj motor 125 KW vytvara hlucne vibracie. Su o to hlucnejsie, ked cez toto otackove pasmo prechadzam bez zataze. Napriklad po vyradeni. Ma niekto s tymto javom skusenosti? Jano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rpo Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Mam tiez Superb combi 103kW a podobny problem, divny zvuk pri cca. 1000 - 1500ot (ked pridam len plyn naprazdno, pripadne mam zaradenu rychlost a prechadzam cez to pasmo atd). Cital som rady, ze sa jedna o uvolneny nasavac vzduchu, ale zda sa mi, ze to moze byt aj uvolneny vrchny plastovy kryt motora. Zistily ste uz nieco alebo este stale badate ? Tiez by sa mi zisla rada ci ist do servisu alebo nieco vyskusat. Auto uz mam po zaruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rpo Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Pre ostatnych s podobnym problemom, technik mi poradil, ze je to bezna chyba superbov a ze to staci utesnit pomocou peny aby obe casti o seba nebuchali. Tak som to jednoducho zatesnil pomocou obycajnej peny a ciastocne vyplnil medzeru medzi oboma castami a uzivam si ticho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.