grino Vloženo 5. Srpen 2012 Vloženo 5. Srpen 2012 Pred mesiacom som si kupil SB, a pri 1500 otackach mi moj motor 125 KW vytvara hlucne vibracie. Su o to hlucnejsie, ked cez toto otackove pasmo prechadzam bez zataze. Napriklad po vyradeni. Ma niekto s tymto javom skusenosti? Jano Citovat
rpo Vloženo 10. Září 2012 Vloženo 10. Září 2012 Mam tiez Superb combi 103kW a podobny problem, divny zvuk pri cca. 1000 - 1500ot (ked pridam len plyn naprazdno, pripadne mam zaradenu rychlost a prechadzam cez to pasmo atd). Cital som rady, ze sa jedna o uvolneny nasavac vzduchu, ale zda sa mi, ze to moze byt aj uvolneny vrchny plastovy kryt motora. Zistily ste uz nieco alebo este stale badate ? Tiez by sa mi zisla rada ci ist do servisu alebo nieco vyskusat. Auto uz mam po zaruke. Citovat
rpo Vloženo 11. Září 2012 Vloženo 11. Září 2012 Pre ostatnych s podobnym problemom, technik mi poradil, ze je to bezna chyba superbov a ze to staci utesnit pomocou peny aby obe casti o seba nebuchali. Tak som to jednoducho zatesnil pomocou obycajnej peny a ciastocne vyplnil medzeru medzi oboma castami a uzivam si ticho 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.