Standis Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 K750 nej mobil, uplně souhlasím. jsem sem ho 2x a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 No, taky pridam svoje, ikdyz nejsem typickej měnič mobilů. Alcatel OT Club (1997) Alcatel OT501 (2001) SonyEricsson T630 (2004) HTC Touch HD (2009) HTC Sensation (2012) Všechny jeste mam (a jsou funkcni!), zitra nafotim... EDIT: Tady je slibene foto, Sensationem jsem fotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Tak můj první mobil byl Philips Azalis 288, následovala Nokia 6310, potom Siemens CX65, Sony Ericsson K750i. Všechny ještě mám a měly by být i funkční. Teď mám Nokia C7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Mave .... zdravím uživatele Sensationu .... ikdyž jej mám jen chvilku ... vyměnil jsem to za tabletofon Dell Streak 5 ... HTC super,ale u Dellu jsem si zvyknul na velký displej a to mi chybí nejvíce Jinak Alcatel OT 501 se mi ve své době hodně líbil,ale dal jsem tehdy přednost outdoorové Nokii .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 OT501 byl ve svy dobe pokrokovej telefon se super displayem s tehdy paradama jako hlasove vytaceni nebo hlasity odposlech a ovladanim petismernym joystickem. Bezne se nabizel ve stribrne a modre barve, ja ho bral jako uplnou novinku od Oskara (pro mladsi rocniky dnes Vodafone) ve specialni tmave sede barve. Pozdeji dorazila jeste zluta a to bylo snad vse. A existovala jeste verze OT701, defacto totozny telefon, ale s aktivnim klipem kryjicim klavesnici. Jo, to byly doby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 to se krásně vzpomíná, když to člověk tady sleduje :-) to byly "mašiny", kam se hrabou dnešní tel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Mave, byly, me tedka ty telefony prijdou vsecky na jedno brdo, jak ja si vspomenu na dobu kdy zacinal barevny displej, koupil jsem si tehdy svuj prvni barevny, jeste ericsson t68 to bylo tehdz delo, pak hnedka prisla nokia 7650 vysouvaci, symbian, vestaveny vga fotak to mel malo kdo, jeje, jak mi ty doby chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 A dneska když je v mobilu něco new tak to nikdo neřeší Páč se to bere jako samozřejmost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 dneska si už nikdo tel neváží, protože ví, že si za pár korun může koupit nový. tenkrát to stálo neskutečně peněz a taky si každej ten svůj hýčkal, teda aspoň já. můj první tel mě stál tolik, jako celá 2 mesíční brigáda, ale byl jsem z něho nadšen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Taky jsem svou první velkou výplatu z brigády vrazil do founu A to bylo radosti. Nedávno jsem si koupil N8 a hmm jo docela dobrej :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 dneska si už nikdo tel neváží, protože ví, že si za pár korun může koupit nový. tenkrát to stálo neskutečně peněz..... A doba snad ze všeho udělala spotřební zboží. Ale zavzpomínat na ty časy je fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 od r. 2000 do dneška jsem vystřídal 3 mobily...tyhle první dva byly srdcovky ty toho zažily...všechno vydržely a nikdy ani nezamrzly...302 měla aj výměnný kryty a 735 byl jeden z prvních co měl barevnej displej a ,,foťák" . Oba jsem kupoval vždy po prázdninách až jsem si na ně vydřel koruny a nestáli zrovna málo oba dodnes mám ale aktivně používám nokia 6500 slide už 4 rokem ale spolehlivost francouzů je ty tam... bezdotykáče a tablety bo co to je...tady mi ujel vlak, ty mě neberou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 tiež ma tie bezdotykové nebrali,to skôr už môjho synátora,ten už má druhý....ale musím sa priznať,že tomu postupne dochádzam na chuť,i keď......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Můj první telefon byla nokie 5110 a pak 3310, 3230, 6020, 6100, N73, 6301, N95 8GB, 5800. Nokii jsem navždy opustil v roce 2009 a pak už jen HTC, Touch Diamond2-- Desire--DesireS--Sensation a ted mám Htc One X a musím říct že fakt dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 (editace) tiež ma tie bezdotykové nebrali,............. No, ty neberou ani mně . Ale počítám, že můj další už jiný než dotykáč nebude. Jinak N3210 -> S MT50 -> SE T630 -> S ME75 -> SE C720 -> a teď HTC Desire a současně služební: S C35i -> N6230 -> ještě nějaká Nokie nebo naopak -> a teď N E52 PS: Koukám, že "simensáku" tu moc není. Přitom ve své době, hlavně řady 45 až 75, měly něco do sebe. V podstatě jediné "uživatelsky tvárné" telefony. Dal se modifikovat fw, grafika, diakritika do klávesnice, různé patche... SE s řadou A100 a pak A200 to už nebylo ono co Siemensy , ale tayk byla sranda. Hlavně šlo o to, že to byly "hloupé" telefony ve kterých se šlo "vrtat". Tekom u telefonů s OS se to jaksi předpokládá a už to není taková zábava Editováno: 17. Srpen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 Roman nechytaj ma za slovíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 on vlastně tím začal tomcat007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 vlastne áno,zvedieme to na neho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 Chudák tomcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 dotykové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Kluci , jsem doma z dovolenky , tak si dovoluju i přihodit i par mych mobilu , některe jsou srdcovky, některe min ,ale vsehny jsem měl rad Vpravo dole moje aktualně použivane : Iphone 4 Motorola Razr největši srdcovka vpravo skoro nahoře : Nokie E90 prvni bohužel chybi ,už ani nevim kde je ale byl to Ericsson GF 768 (viz foto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 hej ty si blázen s těma mobilama a proč máš některý vícekrat?...to se ti tak líbily?.. já jsem začínal s Alcatelem (nevim číslo) byl to ten "sněhulák" nebo "vložka" - nevím kde skončil . Pak jsem měl Siemensa 1. s barevným displejem - vyreklamován , následoval Erricson K700i - utopen a pak Nokia 5530 - stále funkční. Naposled jsem skončil u HTC HD2 - funkční,ale ted mi praskla kousek deska ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 asi nějak tak , celkem mi pasovaly ,ale brzy dosloužily , tak jsem si pořidil dalši pokud jde o HD2 tak to byl perfektni telefon , taky jsem ho měl , hardvare bomba , slo tam narvat i windows 3.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 tak 3.11 jsem tam nerval..ja tam valil hne droidy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Jozzi a kde je Dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.