Michal3 Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Zdravím, odešel mi termostat, který ovládá klapku, která určuje zda se nasává teplý vzduch od výfukového potrubí - nebo přímo vzduch studený. V ETOSu jsem našel jako díl jen "Skříň regulátoru" za cca 2300 Kč. Jde někde sehnat jen ten termostat? - váleček s vysunující se tyčkou stejný jako u termostatů na vodu do motorů. Jen teplota spínání má být tuším 23 stupňů. Díky za radu. 1.6 55KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3 Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Tak, problém vyřešen: použil jsem termostat od klapky sání ze Š 120. Nutná drobná úprava - termostat uchytit do svěráku za závit a opatrně dokola oříznout pilkou. Střední tyčinku nevydělávat, jen závit naříznout a jemně ukroutit. (na soustruhu by to bylo asi elegantější). Potom tyčinku zakrátit tak, aby vyčnívala ve studenénm stavu asi 4mm z termostatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 A jak si poznal, že máš ten termostat špatný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3 Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Vag ukazoval teplotu nasávaného vzduchu 95 stupňů. Mimochodem jsem zjistil, že podle DP by měla být teplota vzduchu na Skupině 002 bod 4, ale je na Skupině 001 bod 2, kde by měla být teplota vody v motoru . Tyto 2 hodnoty jsou oproti DP přehozené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Jj taky jsem to prohození pozoroval, ale pokud si dobře pamatuji, tak se to prohodí, pokud se zároveň koukáš ještě na nějakou jinou skupinu. To mi prostě hlava nebrala:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.