Airman64 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 (editace) Ahoj chtěl sem se zeptat jestli zde někdo nevlastní tento typ autoalarmu, protože se chystám pro jeho koupi a montáž. A hned se zeptat jestl nekdo nema příručku pro montáž do Supíka mam 1,9TDi 2003 na netu jsem našel jen pro octavii,fabii a felicii. Nechal bych si alarm namontovat od nějaké firmy ale ta to montuje pořád na stejne misto(pod volant) a ja si chci namontovat na sve misto abych zneprijemnil zlodejum kdyztak kšeft :-) Spíš mě teď jde o kabely a kde co zapojit (návod) zručný jsem takže stim problem jeho cena je 3500 s daní takze luxusní a myslim ze alarm od jablotronu je velmi dobry v pripade meho omylu mi klidne poradte :-) Jinak k zamku zpátečky ktery taky nevlastnim mi byli receno ze lepsi si je sehnat nalepku na okno Construct,defend lock nebo treba mistral a na misto kde ma byt zamek nechavat polozeny kapesnik ze to taky udela hodne :-) Za každou radu sem rád popřípadě mužem rozjet velkou diskuzi :-) edit: a jeste jsem se chtel zeptat jak je to s tou zbernici CAN-BUS atd. at nekoupim alarm a zjistim ze je k nicemu ... jak poznam jestli ji mam nebo mam jinou treba.. Sup 2003 (9/2002) Elegance z Italie Editováno: 7. Srpen 2012, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsem Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Alarm je dobrej, osvědčenej, jen nebude komunikovat s autem. Tzn. že se bude muset všechno natáhnout zvlášť a ke klíčům bude druhý přívěsek. A redukce CAN-alarm nebude plnohodnotná, protože alarm nemá vstupy na odemčeno/zamčeno. Ale Jablotron vyrábí CAN alarm, myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 A jak zjistim co mam ? A co to vubec je CAN nebo Bus nebo to ma byt dohromady? fakt nevim tohle sme nidky neresil ( predchozi auto fela ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsem Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 (editace) CAN-BUS je datová sběrnice, po které tečou data mezi počítači, čidly a spínači v autě. Jsou to dva vodiče ve svazku. Superb má, tuším, dvě, motorovou a komfortní. Alarm se připojuje na komfortní. U alarmu s CAN-BUSem bude návod. Redukce mezi CAN-BUS a alarm převádí datové signály od spínačů ve dveřích, napětí v síti a povelu odemčeno/zamčeno na analogové (napěťové) impulsy. CA320 nemá vstup zamčeno/odemčeno, tudíž musí mít ovládání zvlášť. A pozor, při zapojování čehokoliv na sběrnici, nesmí se na ní připojit napětí ani zkoušet žárovkovou zkoušečkou! Editováno: 10. Srpen 2012, autor: martinsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Tak ktery alarm od jablotronu bude fungovat s origo DO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 ten co mám já Hansi.Ale je to dražší.Athos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Hele, jak poznam, jestli mam alarm (mimo prasteni do okna kladivem...)? Da se to zjistit nejakym online zjistovatkem z VINu apod.? Ani Elegance to ve standardu nemela, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Vick: Ja vim no ze Athos je fajn jak se naseru tak fakt tech 12 klacku za toho Atose dám :-D :-D nemo.x:To je volitelna vybava v konfiguratoru ale origo alarm ma na sloupku mezi ridicem a zadni msedadlem u spodku tlacitko s hlidanim vnitrniho prostoru :-) Pokud ho tam nemas tak nemas origo alarm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Ten zakladni Athos s GSM bez GPS jsem ted videl na netu za 6700,- S GPS 9900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Ahoj, mě budou montovat autoalarm Magicar. Je s pagerem, má funkce jako dálkový start, dálkové vypnutí, režim na dochlazování turbomotorů (volitelně nastavitelný), ultrazvukové čidlo, náklonové čidlo (kvůli odtahům a odcizení budoucích letních kol), dálkové snímání teploty interiéru, upozornění na ponechaná zapnutá světla, dálkové snímání napětí autobaterie, inovované VPS čidlo – umožňuje zavolat majiteli vozu, tepelné čidlo a další blbinky. Na to vše 3 roky záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 A cenovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 to mam doma v krabici jen nemam ovladac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Doporučí někdo nějakou firmu která montuje Athose ? namontoval bych si ho sám nejraději, ale nemužu najit co kde kam připojit na netu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Montáž athos: Topra.cz žraloku, cenovka pro mě byla 9.510,- jinak 10.500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Tak pánové rád se připojím, mám fábii tdi a alarm akcent CA-320 a když jsem ho zakoupil tak při otevření blikala potkávací světla, ale chci to na výstražné, jenže firma u nás co zastupuje firmu jablotron a montují tyto alarmy, se na to podívala a řekli mi, že to neudělají, že je to moc složité a že na fábii se to na výstražné nemontuje!!! skoušeli ty dva fialové co vedou od alarmu k potkávacím světlům a v kterých jde impuls dát na výstražné a nic. Ale kamarád mi řekl, že to jde, že je potřeba nějakých diod na ty výstražné. Druhá věc co bych chtěl je, že bych si koupil vystřelováky a spároval to s alarmem. To dle prodejce těchto klíčů nepůjde. Víte někdo zda ano, či ne, a pokud ano tak jak a pokud ne tak proč... děkuji moc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 pokud říkají že to nejde tak to bude tím že tvá komfortní jednotka to nepodporuje.Já to měl na superbu taky.Koupil jsem athose a nechtěl dalkáče které byly k tomu,ale chtěl jsem to nahrát na své vystřelováky.Musel jsem tedy koupít další nějaký modul ke komfortce a pak problém nebyl.Nevím ale jak to bude u fabie.To byses asi měl zeptat u fábií a ne u superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Jasně, jenže jsem u fábie nenašel žádné téma. Nejde to proto, že můj alarm prý pracuje na 833MHz a vystřelovák na 433,5 MHz tudíš to nelze. Tak snad se podaří alespoň zapojit aby při otevření blikala výstražná světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Airman64: alarm si vyber dle vlastností, ty základní jsou všechny stejný + navíc GPS anebo GSM. Can-bus alarm nevyužiješ, Sup na ní nemá nic zajímavýho. Musí se nadrátovat klasicky takže se dá orientovat dle octávky. Schéma Supa tu někde je a podle schématu k alarmu to zvládneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 28. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Zdravim...alarm již davno namontovaný mám,ale jiný než ten v nadpisu s GSM na mobil... a je tam CANBUS modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.