Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj chtěl sem se zeptat jestli zde někdo nevlastní tento typ autoalarmu, protože se chystám pro jeho koupi a montáž.

A hned se zeptat jestl nekdo nema příručku pro montáž do Supíka mam 1,9TDi 2003 na netu jsem našel jen pro octavii,fabii a felicii.

Nechal bych si alarm namontovat od nějaké firmy ale ta to montuje pořád na stejne misto(pod volant) a ja si chci namontovat na sve misto abych zneprijemnil zlodejum kdyztak kšeft :-) Spíš mě teď jde o kabely a kde co zapojit (návod) zručný jsem takže stim problem ;) jeho cena je 3500 s daní takze luxusní a myslim ze alarm od jablotronu je velmi dobry v pripade meho omylu mi klidne poradte :-)

Jinak k zamku zpátečky ktery taky nevlastnim mi byli receno ze lepsi si je sehnat nalepku na okno Construct,defend lock nebo treba mistral a na misto kde ma byt zamek nechavat polozeny kapesnik ze to taky udela hodne :-)

Za každou radu sem rád popřípadě mužem rozjet velkou diskuzi :-)

edit: a jeste jsem se chtel zeptat jak je to s tou zbernici CAN-BUS atd. at nekoupim alarm a zjistim ze je k nicemu ... jak poznam jestli ji mam nebo mam jinou treba.. Sup 2003 (9/2002) Elegance z Italie

Editováno: , autor: Airman64
Vloženo

Alarm je dobrej, osvědčenej, jen nebude komunikovat s autem. Tzn. že se bude muset všechno natáhnout zvlášť a ke klíčům bude druhý přívěsek. A redukce CAN-alarm nebude plnohodnotná, protože alarm nemá vstupy na odemčeno/zamčeno. Ale Jablotron vyrábí CAN alarm, myslím.

Vloženo (editace)

CAN-BUS je datová sběrnice, po které tečou data mezi počítači, čidly a spínači v autě. Jsou to dva vodiče ve svazku. Superb má, tuším, dvě, motorovou a komfortní. Alarm se připojuje na komfortní. U alarmu s CAN-BUSem bude návod. Redukce mezi CAN-BUS a alarm převádí datové signály od spínačů ve dveřích, napětí v síti a povelu odemčeno/zamčeno na analogové (napěťové) impulsy. CA320 nemá vstup zamčeno/odemčeno, tudíž musí mít ovládání zvlášť.

A pozor, při zapojování čehokoliv na sběrnici, nesmí se na ní připojit napětí ani zkoušet žárovkovou zkoušečkou!

Editováno: , autor: martinsem
Vloženo

Hele, jak poznam, jestli mam alarm (mimo prasteni do okna kladivem...)? Da se to zjistit nejakym online zjistovatkem z VINu apod.? Ani Elegance to ve standardu nemela, co?

Vloženo

Vick: Ja vim no ze Athos je fajn jak se naseru tak fakt tech 12 klacku za toho Atose dám :-D :-D

nemo.x:To je volitelna vybava v konfiguratoru ale origo alarm ma na sloupku mezi ridicem a zadni msedadlem u spodku tlacitko s hlidanim vnitrniho prostoru :-) Pokud ho tam nemas tak nemas origo alarm :-)

Vloženo

Ahoj, mě budou montovat autoalarm Magicar. Je s pagerem, má funkce jako dálkový start, dálkové vypnutí, režim na dochlazování turbomotorů (volitelně nastavitelný), ultrazvukové čidlo, náklonové čidlo (kvůli odtahům a odcizení budoucích letních kol), dálkové snímání teploty interiéru, upozornění na ponechaná zapnutá světla, dálkové snímání napětí autobaterie, inovované VPS čidlo – umožňuje zavolat majiteli vozu, tepelné čidlo a další blbinky.

Na to vše 3 roky záruka :)

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak pánové rád se připojím, mám fábii tdi a alarm akcent CA-320 a když jsem ho zakoupil tak při otevření blikala potkávací světla, ale chci to na výstražné, jenže firma u nás co zastupuje firmu jablotron a montují tyto alarmy, se na to podívala a řekli mi, že to neudělají, že je to moc složité a že na fábii se to na výstražné nemontuje!!! skoušeli ty dva fialové co vedou od alarmu k potkávacím světlům a v kterých jde impuls dát na výstražné a nic. Ale kamarád mi řekl, že to jde, že je potřeba nějakých diod na ty výstražné. Druhá věc co bych chtěl je, že bych si koupil vystřelováky a spároval to s alarmem. To dle prodejce těchto klíčů nepůjde. Víte někdo zda ano, či ne, a pokud ano tak jak a pokud ne tak proč... děkuji moc

Vloženo

pokud říkají že to nejde tak to bude tím že tvá komfortní jednotka to nepodporuje.Já to měl na superbu taky.Koupil jsem athose a nechtěl dalkáče které byly k tomu,ale chtěl jsem to nahrát na své vystřelováky.Musel jsem tedy koupít další nějaký modul ke komfortce a pak problém nebyl.Nevím ale jak to bude u fabie.To byses asi měl zeptat u fábií a ne u superba

Vloženo

Jasně, jenže jsem u fábie nenašel žádné téma. Nejde to proto, že můj alarm prý pracuje na 833MHz a vystřelovák na 433,5 MHz tudíš to nelze. Tak snad se podaří alespoň zapojit aby při otevření blikala výstražná světla.

Vloženo

Airman64: alarm si vyber dle vlastností, ty základní jsou všechny stejný + navíc GPS anebo GSM. Can-bus alarm nevyužiješ, Sup na ní nemá nic zajímavýho. Musí se nadrátovat klasicky takže se dá orientovat dle octávky. Schéma Supa tu někde je a podle schématu k alarmu to zvládneš.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...