Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

pride mi dost cudne ze FLko je par mesiacov na trhu...1 max 2..a uz vedia ukradnut svetla..a pritom su tieto dost velke hovada...ale mozno sa menej kradnu svetla ked si na nich date mracitka..myslim si ze inak viditelne oznacit nejdu

Vloženo

mozno vec ktoru viete seci...myslim ze pomoze aj parkovanie pri prekazke..predkom to zaparkovat blizsie k stene...alebo k nejakemu autu a zlodeji si mozu piskat..horsie je ak tam ta prekazka nie je a parkuje sa na volnej ploche... :feve:

Vloženo

Jasně..Praha je v tomto nejhorší (zlodějíčkové tu maj mraky možností),ale kde já se osobně nejvíc bojim je na chalupě(Tábor-Ml.Vožice a okolí) a to samo parkujeme na zahradě na pozemku....tam byl jeden čas velkej hit ŘJ motoru na Favoritech,Feldách,každej soused co tam Fávo či Fel měl o ní přišel.....pak doba OI,taky dva sousedi měli věčně vykradeno a to je mini-vesnička.

Krade se všude tj.bezesporu

Vloženo
Jasně..Praha je v tomto nejhorší (zlodějíčkové tu maj mraky možností),ale kde já se osobně nejvíc bojim je na chalupě(Tábor-Ml.Vožice a okolí) a to samo parkujeme na zahradě na pozemku....tam byl jeden čas velkej hit ŘJ motoru na Favoritech,Feldách,každej soused co tam Fávo či Fel měl o ní přišel.....pak doba OI,taky dva sousedi měli věčně vykradeno a to je mini-vesnička.

Krade se všude tj.bezesporu

To je jasný..je to, ale bída... :(

Ale zas na druhou stranu...proč by lidi nekradli, když jim zákony nahrávají... :(

Vloženo
To je jasný..je to, ale bída... :(

Ale zas na druhou stranu...proč by lidi nekradli, když jim zákony nahrávají... :(

Copak zákony. Ale když to kradou za bílého dne mezi lidma a nikdo nic neudělá? To je podle mě bída! HNUS

Vloženo (editace)

vydržela na parkovišti vpořádku 30dní, jsou to k...y :aggressive: , snad už přístě dají pokoj když zjistili, že to nejsou xeny :kuk:, předchozí autíčko, to mne s...o víc, tam ty xeny byly škoda za 58tis

Editováno: , autor: Miles
Vloženo
Nasel jsem zajimave povidani o xenonech a nejen o nich... :p

kurna nemohu ho sem nahrat asi je moc veliky...

tady je odkaz

http://uloz.to/1140657/Vyvoj_a_konstrukce_...etu_28.3.07.pdf

Tak mne při čtení napadlo jestli bi-xenonový modul nešel napasovat do reflektoru místo klasického xenonového modulu za současné montáže příslušné ŘJ. Nejsou moduly tvarově a rozměrově stejné?

Dotaz laika na odborníky..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...