p2p Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Vsadim se, ze je to stejne jako na O II... TJ. nic nezmenili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Joo,faceliftový AFS II budou ted v kurzu....na to at se stávající majitelé připravěj......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Mas pravdu predcedo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) Nasel jsem zajimave povidani o xenonech a nejen o nich... kurna nemohu ho sem nahrat asi je moc veliky... tady je odkaz http://uloz.to/1140657/Vyvoj_a_konstrukce_...etu_28.3.07.pdf Editováno: 8. leden 2009, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 pride mi dost cudne ze FLko je par mesiacov na trhu...1 max 2..a uz vedia ukradnut svetla..a pritom su tieto dost velke hovada...ale mozno sa menej kradnu svetla ked si na nich date mracitka..myslim si ze inak viditelne oznacit nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 no ty mračítka... to je kurwa dobrej nápad! akorát že já je úplně nesnáším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ty mračítka se tam dávají jak?Nikdy sem to nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 lepí se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Dnešní ráno nebylo veselé, aspoň , že je pojištěno 1% spoluúčast .... To už je vážně na mašli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 mozno vec ktoru viete seci...myslim ze pomoze aj parkovanie pri prekazke..predkom to zaparkovat blizsie k stene...alebo k nejakemu autu a zlodeji si mozu piskat..horsie je ak tam ta prekazka nie je a parkuje sa na volnej ploche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Nápad dobrý,jenže v kolika případech tam tu překážku máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Kravina jestli tam dostane nohy mezi auta tak ti to vyhackuje otevre a namas nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 a co ak tam tie nohy nedostane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 kde to bylo ukradeno na tom faceliftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Praha 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Praha 10 Já tu Prahu prostě oprávněně nemám rád No je to hnus chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Jasně..Praha je v tomto nejhorší (zlodějíčkové tu maj mraky možností),ale kde já se osobně nejvíc bojim je na chalupě(Tábor-Ml.Vožice a okolí) a to samo parkujeme na zahradě na pozemku....tam byl jeden čas velkej hit ŘJ motoru na Favoritech,Feldách,každej soused co tam Fávo či Fel měl o ní přišel.....pak doba OI,taky dva sousedi měli věčně vykradeno a to je mini-vesnička. Krade se všude tj.bezesporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Jasně..Praha je v tomto nejhorší (zlodějíčkové tu maj mraky možností),ale kde já se osobně nejvíc bojim je na chalupě(Tábor-Ml.Vožice a okolí) a to samo parkujeme na zahradě na pozemku....tam byl jeden čas velkej hit ŘJ motoru na Favoritech,Feldách,každej soused co tam Fávo či Fel měl o ní přišel.....pak doba OI,taky dva sousedi měli věčně vykradeno a to je mini-vesnička.Krade se všude tj.bezesporu To je jasný..je to, ale bída... Ale zas na druhou stranu...proč by lidi nekradli, když jim zákony nahrávají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 jj :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 To je jasný..je to, ale bída... Ale zas na druhou stranu...proč by lidi nekradli, když jim zákony nahrávají... Copak zákony. Ale když to kradou za bílého dne mezi lidma a nikdo nic neudělá? To je podle mě bída! HNUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 to je fakt hustý, sotva OII FL vyjede do ulic, už je bez světel.......asi znalci, co to ukradli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 prd znalci. hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) vydržela na parkovišti vpořádku 30dní, jsou to k...y , snad už přístě dají pokoj když zjistili, že to nejsou xeny , předchozí autíčko, to mne s...o víc, tam ty xeny byly škoda za 58tis Editováno: 9. leden 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ako som písal že po mesiaci a už niečo ukradli... myslíš že majú zapísanú tvoju značku aby vedeli že nemáš xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Nasel jsem zajimave povidani o xenonech a nejen o nich... kurna nemohu ho sem nahrat asi je moc veliky... tady je odkaz http://uloz.to/1140657/Vyvoj_a_konstrukce_...etu_28.3.07.pdf Tak mne při čtení napadlo jestli bi-xenonový modul nešel napasovat do reflektoru místo klasického xenonového modulu za současné montáže příslušné ŘJ. Nejsou moduly tvarově a rozměrově stejné? Dotaz laika na odborníky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.