mischicka Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 NC... http://www.aukro.cz/item533812637_xenony_o..._kompletni.html http://www.aukro.cz/item533731654_xenony_o..._kompletni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 to je drsný... by mě zajímalo, kde ty xenony bere!!!??? že by někde na parkovišti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 A co zkusit Policii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 158 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Pokud ho u toho nechyti,tak se asi neda nic delat....jinak pro toho kdo shani xena a je mu jedno jaky puvod maji je cena luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Jo, jenže dokud bude fungovat tenhle černý trh, nikdy nebudou naše auta bezpečná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Jenže to nebude nikdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ta myslenka, ze bych prisel k auto a svetla by tam nebyla me desi. Snad to nikdy nezaziju a ani nikdo z vas ostatnich. Kamaradovi nedavno ukradli aji normalni halogenova svetla, obyc. paraboly, tak to uz je vazne vrchol. Lidi kradou vsechno a bohuzel aukro jim nabizi skvelou prilezitost se kradenych veci zbavit. . Pokazde jak stojim v podzemce tak se snazim to bud dat tam kde je nejvic rusno a nikdo by si tam nedovolil krast nebo to nacpu co nejvic ke zdi. Je to hnus bat se o takove veci jako jsou svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Michal.K : to neni jenom aukro...to mi věř...takovývh serveru kde se nabízeji kradené věci je mraky a myslím si že by policie s tím měla něco dělat...jenže oni jsou rádi že jsou rádí...nemaji lidi a jen tak ty lidi k sobě nedostanou ani kdyby ty jejich trapny kampaně stáli miliardy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Policie to i nějak sleduje, ale problém asi bude s dokazováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ty jo, tak to by me zajimalo jak to sleduje policie. Nemas tuseni? Ja bych tipl, ze oni to prezentuji, ze to sleduji, ale realita je zcela jina... no nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Já myslím, že to sledují jen když sami potřebují něco koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jo :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Kur..a a do p...e. Ten borec na aukru prodava jenom xenony.... Praha 5 a ma tam i tel cislo. Bud je uplne blby nebo cerny... Neni tady nekdo z Prahy co by dal echo policajtum???? Ty v...o mne to vytocilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 By mě zajímalo,kde je bere??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 By mě zajímalo,kde je bere??? Když už se píchá do vosího hnízda, ono i tady jsou občas docela zajímavý inzeráty, že člověku zůstává rozum stát ... Nechci nikoho obviňovat, ale někdy je to fakt divný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Jmenuj a nestyd se.... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 (editace) Jmenuj a nestyd se.... No, dle mýho je tu spousta divnejch např. autorádií ... Ale dost off-topicu ... Editováno: 19. leden 2009, autor: rorda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Já to mužu nahlásit.Mě to je u prdele ale mělo by ses tím něco dělat ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Já myslím,že to je prostý - nabídka vs. poptávka. Jde o díly na předek, takže ty světla si o to tak nějak říkají Když nedobrzdíš, na povinný růčo to neuhraješ. Když jsme před časem sháněl zadní nárazník, přišla mi dokonce SZ, proč prej to neudělám jako všichni na pojišťovnu, že zadní nárazníky stnadardní jsou šmelinářům docela k ničemu. Tady je na fóru Prodám - náhradní díly taky pár týpků (jmenovat bez důkazů nemá smysl, ale selský rozum musí stačit), o kterých si myslím, že jejich dodavateli jsou zoufalí gambleři nebo feťáci či nemakačenka. Když to pak od nich kupujeme, dobře nám tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Romariooo: Ja jsem samozrejme nemyslel jen Aukro, to jsem jako nastinil typ obchodu, je to proste bordel. Ale mohli bychom zacit to hlasit, treba by to k necemu bylo. Jinak j0ska to myslim vystihl uplne presne :D to jsem se smal jeste hooodne dlooouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaC Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Dnes rano Praha 9 - Prosek, nova Octavie II facelift bez svetel (mam dojem ze nemela xenony), ten clovek ji nema dele jak mesic, smutny pohled, po tomto nehezkem ranu se zacinam o sve xenony bat, ale co nadelam, leda si sednout s klackem pred auto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 to už je druhá mesačná OII FL o ktorej niekto písal, začína to byť vážnejšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jo a kolik je takových,o kterých newíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak schválně, za jak dlouho bude tady na bazaru nebo na aukru nabídka skvělých faceliftovaných světel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.