Přejít na obsah

Zajištění světel proti krádeži

roman5a9

Doporučené příspěvky

Ta myslenka, ze bych prisel k auto a svetla by tam nebyla me desi. Snad to nikdy nezaziju a ani nikdo z vas ostatnich. Kamaradovi nedavno ukradli aji normalni halogenova svetla, obyc. paraboly, tak to uz je vazne vrchol. Lidi kradou vsechno a bohuzel aukro jim nabizi skvelou prilezitost se kradenych veci zbavit. :( . Pokazde jak stojim v podzemce tak se snazim to bud dat tam kde je nejvic rusno a nikdo by si tam nedovolil krast nebo to nacpu co nejvic ke zdi. Je to hnus bat se o takove veci jako jsou svetla :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Michal.K : to neni jenom aukro...to mi věř...takovývh serveru kde se nabízeji kradené věci je mraky a myslím si že by policie s tím měla něco dělat...jenže oni jsou rádi že jsou rádí...nemaji lidi a jen tak ty lidi k sobě nedostanou ani kdyby ty jejich trapny kampaně stáli miliardy...

Odkaz ke komentáři

Já myslím,že to je prostý - nabídka vs. poptávka. Jde o díly na předek, takže ty světla si o to tak nějak říkají :aggressive: Když nedobrzdíš, na povinný růčo to neuhraješ. Když jsme před časem sháněl zadní nárazník, přišla mi dokonce SZ, proč prej to neudělám jako všichni na pojišťovnu, že zadní nárazníky stnadardní jsou šmelinářům docela k ničemu. Tady je na fóru Prodám - náhradní díly taky pár týpků (jmenovat bez důkazů nemá smysl, ale selský rozum musí stačit), o kterých si myslím, že jejich dodavateli jsou zoufalí gambleři nebo feťáci či nemakačenka. Když to pak od nich kupujeme, dobře nám tak!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...