jirka.skoda.1:8T Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 ahoj panove. dneska jsem menil budiky. a kdyz jsem jel domu tak mi neukazujou momentalni ani prumernou spotrebu. pritom dojezd ukazuje tak jak ma. resil uz nekdo tento problem ? cim by to mohlo bejt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 protože nemáš canovou jednotku motoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.skoda.1:8T Vloženo 19. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 tak jsem byl v patek u elektrikare a rikal mi to same...nastesti tam mel jednotku primo pro motor AGU ale uz canovou. tak se tam zejtra budu stavovat a bude se to prendavat a zjistovat jestli je vedenej CAN do budiku nebo ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.