Superbíček Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Čauves,mám supa r.v.2006,2.0TDI,edition 100 a padá mi ručička na tachometru od 150Km/h-180Km/h,nevíte zda to někdo jen poupraví,nebo je to na výměnu budíků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 čus, hele to mi dělala octávka zničeho nic všechny rafičky padly..... no všude mi říkaly, že je to na nové budíky až se našel pán co mi vzadu přepájel plošňáky a vše bylo OK .... tak nevím jestli u supa to bude to samé .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 17. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Tohle jsem právě taky slyšel,že by to mohlo jít takhle nějak opravit,ale nemám to ověřený,je to někdo z okolí Prahy? a kolik tě to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 (editace) ne ne tady na vysočině.... dal jsem to známému do škodovky a ten nějakému elektikáři ... takže netuším... stálo mě to 1000 kč někde jsem se ještě dočetl, nechat je přejet vagem akčnim členem jak fungují. Napiš si na Googlu : '' padají ručičky '' a najde ti hafo odkazů, kde se to řeší a zkus někoho zkontaktovat kdo ti poradí lépe Editováno: 17. Srpen 2012, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.