Přejít na obsah

Superbíček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Superbíček

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Čauves,tak jsem se nakonec na plasti dip vysral,kamarád mi nabídnul,že mi to stříkne,tak jsem se byl na to podívat,tak nárazníky a kapota v černým matu jsou supr a přes víkend mi stříkne kola,tak sem pak naházím fotky a pokud to bude ok,tak dám i kontakt,dělá to za dobrý peníze.
  2. S x5pátou musíš couvat,aby jsi měl náhon na předek:D
  3. Spíš si myslím,že největší roli hraje značka pneu,znám lidi co máj na bmw náhon na zadek,což je na zimu docela v některých situacích problém,ale daj tam gumu za 10-15 tis a jsou v pohodě.A není to,že daj na m6 195/50 :-D
  4. Tak já začínal zimníma 225/40 R17 a nebýt těch zkur*ených děravých silnic,tak si je tam nechám do teď,jinak jsem si dal 225/55 a vše je v pohodě,už na nich jezdím druhou zimu+jednou do roka alpy a zatím jsem vše vyjel a bez nehod.
  5. Je to bomba,ale na druhou stranu se mi pořád líbí,jak vzhledově tak funkčnostně to na předchozích stránkách,jak to má i 3G:-)
  6. Ja mam 2006 edice 100 2.0tdi 103kw:-D
  7. Libova barvicka,je dobry u tohohle,ze to je neprehlednutelny:-D jinak co jsem se ptal poldu,tak pokud mas cernou a das si nejakou podobnou,carbon,nebo matna,tak to nemusi byt,ale pak jak jsou zmeny treba z bily na tenhle, ,zabinec'' :-D tak tam to musi byt,jinak ten naraznik je peknej na supikovi.
  8. Já to sundaval po 10 měsících,ale to je jedno,já jsem s tímhle spokojen a když si to někdo udělá jinde,tak prosím,jen jsem napsal,že to jde:-)
  9. Uz jsem sundaval a predelaval vsechny dvere,pac mi ukradli chrom. Listy a poskrabali dvere a slo to krasne,po velkych kusech se sundavala a nezustal ani kousek lepidla,sem pak upnu fotky.
  10. NO aby to nebyl taky problém v montáži,jsem zatím slyšel jen u dvou sad febi,že to někomu odešlo do roka,jinak zatím všichni spokojený,já si teda ještě zatím nevybral:(
  11. Napiš mi pm,ať tu nedělám reklamu:-) Ale jinak já jsem kupoval rozměr 180x150 za 390Kč,sice nevím,jak se bude chovat ta folie v zimě,ale zatím na sluníčku měla úspěch.
  12. mrkni na aukro.cz tam je docela veliký výběr.
  13. Ahoj,na jaře mi odešel motor kvůli olejovému čerpadlu.Po výměně motoru(stejného typu),spojky,repas:turba,vstřiků mi přijde,že auto už nemá takový odpich,je možné,že ten chip nebude spolupracovat s touto sestavou a muselo by se to znova nachipovat? Pak jsem se chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s firmami ohledně chipu a zda jste to zvedli více jak nad 125Kw na seriové díly. A poslední otázka,zda máte někdo zkušenost s firmou MAXPOWER,je odkaz na forum(nahoře v levo).
  14. Tak jsem tam volal jevil jsem zájem o to a pán mi řekl,že to je teďka novinka asi 14 dní:-D Každopádně s volantem to bude komunikovat,ale maxidot nemají odzkoušený,takže ten asi nebude.
×
×
  • Vytvořit nový...